Innhold Innhold

SF Kids Play rabattkode 2021

Gyldige SF Kids Play rabattkoder Oktober 2021

0 aktive rabattkoder hos SF Kids Play akkurat nå.

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til SF Kids Play basert på sortimentet.
Eksklusiv Homeroom rabattkode

15% rabatt med eksklusiv rabattkode!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Extra Optical rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 15% rabatt på Ray-Ban briller med styrke!

Utløper om 2 dager
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Amor.no rabattkode

Eksklusiv! 20% rabatt på ALLE ordinære lagervarer

Utløper 31 Oktober
Vis flere lignende tilbud
31 Juli
50%
Siste aktive rabattkode
SF Kids Play har sjelden aktive rabattkoder, sist var 31 Juli. SF Kids Play har i gjennomsnitt 3 rabattkoder per år, det är 23% hva lignende butikker har. Siste SF Kids Play hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet ut fra det 30 Juli og fortsatte under 366 dager.
De fleste nye rabattkoder hos SF Kids Play
På torsdagar publiserer SF Kids Play i gjennomsnitt 14% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos SF Kids Play
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra SF Kids Play.

Om SF Kids Play

Innholdsfortegnelse

 • 01
  SF Kids rabattkode
 • 02
  Få god underholdning med SF Kids rabattkode
 • 03
  Se barnas favorittfilmer med SF Kids rabattkode
 • 04
  Hygg deg med barnefilmer med SF Kids rabattkode
 • 05
  Slik bruker du din SF Kids rabattkode
 • 06
  Få 14 dagers gratis prøvetid hos SF Kids
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • SF Kids rabattkode

  Barn elsker underholdning og spesielt filmer byr på mange gode stunder, og da vil både store og små glede seg over en SF Kids rabattkode. Den sørger for at dere kan se på de beste klassikerne og barnefilmene til en rabattert pris. Kos dere sammen hjemme eller ute med alle barna sine favoritter samlet på ett sted.

  SF Kids er utviklet spesielt med omtanke for barn, men selv voksne vil nok finne filmer og serier de liker der inne. Dette er en app fylt med spennende underholdning som kan by på god avslapping for familien. Her vil du alltid få en oversikt over hvilken SF Kids rabattkode som er aktuell, og det er veldig enkelt å ta den i bruk. Du aktiverer den i et eget felt i kassen der du betaler.


 • Få god underholdning med SF Kids rabattkode

  Skal du på lang kjøretur med barna dine? Da vil turen bli langt bedre om du kan spille av en film eller to for barna dine som de kan kose deg med, og da er det ekstra greit at du har en SF Kids rabattkode du kan bruke slik at det blir billigere for deg. SF Kids tilbyr offline på alle deres filmer og serier pluss at den har foreldreinnstilling som gjør at du, for eksempel, har 100 % kontroll på hvor lenge barna får se på film.

  SF Kids ble laget fordi SF gjennom 100 år har laget mange gode filmer om magiske eventyr og verdener som fortjener et evig liv. Appen er utviklet med et spesielt hensyn for barn og er dermed helt trygg å bruke. Det er ingen oppsigelsestid og du kan også få gode tilbud underveis.

 • Se barnas favorittfilmer med SF Kids rabattkode

  SF Kids er en app som er designet spesielt for barn. SF er en av verdens eldste filmselskaper og har gjennom nesten 100 år laget uforglemmelige barnefilmer. Hos SF Kids vil barnet ditt alltid ha tilgang på sine favorittfilmer og serier, og med en SF Kids rabattkode blir det enda billigere å kunne kose seg med noen morsomme barnefilmer og gamle klassikere.

  Det fine med SF Kids er at alle barnas favoritter er samlet på et og samme sted, og at det er designet spesielt for barn. Denne appen er helt trygg å bruke, og du som forelder har 100 % kontroll over hva barnet ditt ser på og hvor lenge han eller hun kan få lov til å se på film. Bonusen er at med en SF Kids rabattkode blir det enda billigere å hygge seg litt. Her er noen av filmene barna kan se på:

  • Peppa gris
  • Pippi
  • Bien Maja
  • Brannmann Sam

 • Hygg deg med barnefilmer med SF Kids rabattkode

  Hos SF Kids er alle barnefilmer tilgjengelige hele tiden. Du kan til og med laste ned de filmene dere liker, slik at dere har noe å se på selv uten tilgang på internett. Det egner seg spesielt bra når dere skal ut å kjøre bil. Du lager en egen konto for deg og barnet ditt på appen og du betaler en fast sum i måneden, men med SF Kids rabattkode blir denne summen betydelig lavere. Her er noen av mulighetene:

  • Laste ned filmer slik at du har tilgang på dem offline
  • Sette en tidsbegrensning
  • Full kontroll for foreldre
  • Et stort utvalg av barnefilmer og serier

 • Slik bruker du din SF Kids rabattkode

  Når du skal gå i kassen for å bekrefte kjøpet av abonnementet, vil du se at det er et eget felt hvor du kan skrive inn rabattkoder som du har. Det her er du legger inn din SF Kids rabattkode før du bekrefter kjøpet, og du vil se at det blir litt mindre å betale.

 • Få 14 dagers gratis prøvetid hos SF Kids

  Du kan prøve ut SF Kids gratis i hele 14 dager før du bestemmer deg om du vil fortsette som abonnent. Du kan når som helst under prøvetiden avslutte abonnementet, og da vil du ikke bli belastet for noen ting. Prøvetiden er en perfekt måte for deg og din familie å bli bedre kjent med appen på.

Vanlige spørsmål

 • 1. Hvordan blir jeg abonnement hos SF Kids?

  Du oppretter bare en konto inne på nettsiden til SF Kids, og da vil du automatisk få en prøveperiode på 14 dager. Om du ikke avslutter kundeforholdet vil abonnementet fortsette og du betaler for det en gang i måneden.

 • 2. Hva koster SF Kids?

  Bortsett fra en gratis prøveperiode, betaler du en fast sum hver måned for å ha tilgang på alle filmene hos SF Kids. Betalingene går som regel automatisk med avtalegiro, men inne på din konto vil du ha full kontroll over betalingsoversikten.

 • 3. Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice til SF Kids?

  Det er veldig lett å få hjelp om det er noe du lurer på, enten det er spørsmål rundt din SF Kids rabattkode eller noe annet. SF Kids har en egen FAQ-side med en oversikt over svar på ofte stilte spørsmål, og du kan også ta kontakt med dem i hverdagen på e-post og telefon.

Pontus Wiehager
Produktsjef
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?