Innhold Innhold

Skitt Fiske rabattkode 2023

Skitt fiske er en både en nettbutikk og en fysisk butikk, og din Skitt fiske rabattkode kan brukes når du handler i nettbutikken. Den fysiske butikken befinner seg i Sandefjord. Selskapet ble grunnlagt i 2005, og har som formål å selge alt man måtte trenge av utstyr til jakt og fiske. Du har hele 40 000 varelinjer å boltre deg mellom, og det er mer enn 25 ansatte som hver dag jobber for å gi deg det du trenger til en vellykket jakt- eller fisketur.Din aktive Skitt fiske rabattkode gjelder på alt du handler fra butikken, og dermed kan du sikre deg en billigere fisketur. Her hos oss finner du alltid oppdaterte rabattkoder, klare til bruk når du skal handle.

Gyldige Skitt Fiske rabattkoder Juni 2023

Lignende tilbud

Beste alternativet til Skitt Fiske basert på sortimentet.
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September
ExtremeFitness rabattkode

Meld deg og få 10% rabatt på alle produkter!

Utløper 31 Oktober
Bemz rabattkode

10% rabatt på din første bestilling!

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud
De fleste nye rabattkoder hos Skitt Fiske
På tirsdagar publiserer Skitt Fiske i gjennomsnitt 44% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Skitt Fiske
Lørdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Skitt Fiske.

Om Skitt Fiske

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Slik gjør du gode kupp med Skitt fiske rabattkode
 • 02
  Kjøp fiskestenger og jaktklær med en Skitt fiske rabattkode
 • 03
  Kjøp kjente varemerker med Skitt fiske rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Skitt fiske rabattkode
 • 05
  Hent inspirasjon og kunnskap fra bloggen til Skitt fiske
 • 06
  Skitt fiske tilbyr flere fraktalternativer
 • 07
  Skitt fiske har en kundeservice som svarer på spørsmål om Skitt fiske rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Slik gjør du gode kupp med Skitt fiske rabattkode

  Det kan være dyrt å være en ivrig fisker eller jeger. Det er en del utstyr som skal til for å få en hyggelig tur. Ikke bare trenger du fiskestang, sneller og kroker eller ulike former for våpen. Det er også greit med klær og annet utstyr, som gjør turen mer behagelig. Skitt fiske har som visjon å gi deg lave priser på kjente merkevarer. Ved å bruke en aktuell Skitt fiske rabattkode vil sluttsummen på handlekurven din bli enda lavere.

  Det er også mulig å gjøre gode kupp på andre måter. Melder du deg på nyhetsbrevet, vil du være med i trekningen av et gavekort. I tillegg finnes det en egen salgskategori, der du kan gjøre gode kupp. Med eller uten en Skitt fiske rabattkode er det altså mulig å gjøre en veldig god handel før du skal ut på neste fisketur.

 • Kjøp fiskestenger og jaktklær med en Skitt fiske rabattkode

  Skitt fiske har bokstavelig talt alt du måtte trenge enten du skal fiske eller ut på jakt. Her finner du solbriller så du kan se godt mens du er ute, fiskestenger, utstyr for fluebinding, sko som egner seg til isfiske, en god stol å sitte i, kikkert så du kan se byttet og mye annet.

  Du finner også en rekke elektronikk blant produktene. Dette er alt fra hodelykter til ekkolodd og GPS. Viltkamera og batterier er også blant utvalget samt kjøttkvern og pølsemaskin, som er nyttige når du kommer hjem med fangsten.

  Det er tidsbesparende å finne alt på et sted, og du vil garantert oppdage en rekke varer som du ikke visste du trengte. Dessuten vet alle hvor irriterende det er å ikke ha nok kroker eller sneller, og med en Skitt fiske rabattkode kan du handle inn slik at du er sikker på å ha nok. Dette er noen av kategoriene du kan velge varer fra:

  • Fiske
  • Isfiske
  • Fluebinding
  • Klær
  • Solbriller
  • Jakt
  • Elektronikk

 • Kjøp kjente varemerker med Skitt fiske rabattkode

  Dersom du er opptatt av miljø, bærekraft og økonomi, vet du hvor viktig det er å kjøpe god kvalitet. Skitt fiske har fylt opp butikkens varehyller med kjente merkevarenavn. Det betyr at du kan kjøpe alt du trenger til alle former for fiske- og jaktturer i en kvalitet som holder lenge.

  Når du har utstyr av god kvalitet, blir turopplevelsen også av det gode slaget. Ting passer, fungerer slik de skal og går ikke i stykker med en gang. Da kan du slappe av og nyte jaktopplevelsen i stedet for å være frustrert over dårlig utstyr.

  Uansett hvilket eller hvilke varemerker du ønsker å handle, kan du gjøre nytte av din Skitt fiske rabattkode. Den hjelper deg med å holde kostnadene nede samtidig som du får alt du trenger til ypperlige opplevelser ute i skog og mark eller på vannet. Dette er noen av varemerkene du finner i butikken, også om du besøker den fysiske i Sandefjord:

  • Apex
  • A-Zoom
  • Aimpoint
  • Bergans
  • FutureFly
  • Gunmaster

 • Slik bruker du en Skitt fiske rabattkode

  Det er helt uproblematisk å bruke en Skitt fiske rabattkode. Når du har handlet det du ønsker, går du til kassen. Her skal du legge inn betalingsopplysningene dine og rabattkoden. Det finnes et eget felt for akkurat dette. Når du har lagt inn rabattkoden, vil du se at sluttsummen blir lavere. Deretter betaler du, og så er det bare å vente på at produktene skal komme hjem til deg.

 • Hent inspirasjon og kunnskap fra bloggen til Skitt fiske

  Skitt fiske har ikke bare enormt mange varer som får hjertet til enhver fisker eller jeger til å banke ekstra fort. De har også en fyldig blogg med en mengde nyttige artikler. Her kan du lese om hvordan du best velger riktige sko, få kunnskap om hvordan du er sikker på isen, lære mer om laks eller hvordan du velger det ekkoloddet som passer best for deg.

  Dette er artikler som er skrevet av eksperter på området, og inneholder en god blanding av det som kalles nyttig og lærerik info og det som går inn under sjangeren for morsomt å kunne.

 • Skitt fiske tilbyr flere fraktalternativer

  Når du handler hos Skitt fiske kan du velge mellom flere fraktalternativer, selv når du handler med din Skitt fiske rabattkode. Det ene alternativet er å bestille på nett og hente i butikk. Da er frakten helt gratis. Du vil få en e-post som forteller deg når varene er pakket og klare til å hentes. Du kan også få varen med Posten. Da kan du hente den på nærmeste utleveringssted. Det siste alternativet er for deg som ønsker å få varene levert hjem på døren.

  Kostnaden for frakten vil avhenge av hvor mye du bestiller, og hvilket alternativ du velger. Handler du over en viss sum, vil Skitt fiske betale frakten for deg.

  Dersom du har ombestemt deg, kan du returnere varen innen 30 dager. Husk at alle varer som leveres må være i den originale emballasjen.

 • Skitt fiske har en kundeservice som svarer på spørsmål om Skitt fiske rabattkode

  Har du spørsmål rundt din Skitt fiske rabattkode, kan du kontakte kundeservice per telefon fra mandag til fredag mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende dem en e-post.

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?