Innhold Innhold

Skruvat rabattkode 2022

Vår vurdering 4/5
Alle som eier en bil vet at den koster penger og at den titt og ofte må ha nye deler. Med en Skruvat.no rabattkode trenger bildeler heldigvis ikke å koste deg mer enn nødvendig. I tillegg vil du hos Skruvat.no finne nærmest alt du måtte trenge av bildeler til helskrudde priser.Enten du har en nyere Ford eller en eldre Toyota kan du være sikker på at Skruvat.no har det du trenger for at bilen skal kunne gå fint på veien. For å finne riktig bildel trenger du kun å skrive inn ditt registreringsnummer – enklere blir det ikke. Med din Skruvat.no rabattkode, som du finner her, blir det ikke stort billigere heller. Aktiver rabattkoden i kassen før du gjør ferdig bestillingen din.

Gyldige Skruvat rabattkoder August 2022

De fleste nye rabattkoder hos Skruvat
På onsdagar publiserer Skruvat i gjennomsnitt 57% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Skruvat
Fredagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Skruvat.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Skruvat basert på sortimentet.

Akkurat nå! Ekstralys fra 295kr hos Eurodel

Utløper 31 Desember

Bestill luftfrisker fra 21kr

Utløper 31 Desember

Kjøp nye gulvmatter fra kun 236kr

Utløper 31 Desember
Vis flere lignende tilbud

Om Skruvat

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Finn bildeler med Skruvat.no rabattkode
 • 02
  Kjøp dekk med Skruvat.no rabattkode
 • 03
  Slik bruker du din Skruvat.no rabattkode
 • 04
  Få rabattkoder tilsendt på nyhetsbrevet fra Skruvat.no
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Finn bildeler med Skruvat.no rabattkode

  Hos Skruvat.no er det kun bil som står i fokus, og det er nok derfor de har blitt størst i Norden på å selge reservedeler og bilpleieprodukter over nett. Alle vet at det koster penger å ha bil. Den skal pleies, vaskes og holdes vedlike, og av og til trenger den nye deler for å kunne kjøre med deg trygt videre. Tanken bak Skruvat.no er at det ikke må koste mer enn nødvendig, og med en Skruvat.no rabattkode sparer du en del penger på det bilen din trenger.

  Enten bilen din trenger nye bremser, polering eller vindusviskere kan du bruke din Skruvat.no rabattkode slik at det ikke koster deg mer enn nødvendig. For å finne riktige deler til din bil skriver du bare inn bilens registreringsnummer. Hos Skruvat.no kan du handle fra disse kategoriene:

  • Reservedeler
  • Bilrekvisita
  • Dekk og felg
  • Olje

 • Kjøp dekk med Skruvat.no rabattkode

  Trenger du nye dekk til sesongene så kan du få dem til rabattert pris med Skruvat.no rabattkode. Hos Skruvat.no finner du både sommerdekk og vinterdekk av høy kvalitet fra anerkjente produsenter. Skruvat.no er eksperter på biler, og på siden deres vil du også finne tips og råd. Er du usikker på om du trenger å bytte dekk nå eller hvilke dekk du bør velge, kan du ta en tur innom denne siden og se hva som anbefales. Er det kun reservedekk du trenger, vil du også finne det hos Skruvat.no. Hos Skruvat.no kan du handle fra disse merkene:

  • Nokian
  • STRIAL
  • OXXO
  • Image

  Hvis du ikke finner det du leter etter på Skruvat, anbefaler vi også at du sjekker ut Eurodel och Dekkonline for flere rabatter på et lignende utvalg.

 • Slik bruker du din Skruvat.no rabattkode

  Du bruker din Skruvat.no rabattkode akkurat som du ville bruke andre rabattkoder. Du handler deg ferdig og før du bekrefter bestillingen din, legger du inn rabattkoden i et eget felt i kassen. Du vil umiddelbart se at sluttsummen blir lavere, og deretter er det bare å smile, velge betalingsmetode og bekrefte din bestilling.

 • Få rabattkoder tilsendt på nyhetsbrevet fra Skruvat.no

  Melder du deg på Skruvat.no sitt nyhetsbrev vil du være blant de første som mottar eksklusive rabattkoder og kampanjer som vil komme veldig godt med når du har bil eller båt. Hos Skruvat.no kjøres det ofte kampanjer og tilbud på dekk, reservedeler og mye mer, så det lønner seg virkelig å følge med. Bilhold bør ikke koste deg mer enn nødvendig.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Skruvat rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Skruvat rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Skruvat rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 1 rabattkoder och 1 tilbud aktiv for Skruvat.
  Spar penger i August 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang er leveringstiden hos Skruvat.no?

  Skruvat.no leverer så raskt de kan og sender til et mottak nærmest deg. Bestillingen din vil bli pakket i løpet av 1-2 arbeidsdager, og etter den er sendt kan du hente varene dine i løpet av 2-5 arbeidsdager. Varer som Skruvat.no ikke har på lager kan det ta alt fra 3-10 arbeidsdager før du kan hente på nærmeste henteplass.

 • 4. Hva koster frakten hos Skruvat.no?

  Skruvat.no opererer med ulike fraktkostnader ettersom de selger deler av ulike størrelser. De har hele seks forskjellige fraktklasser, hvor det er varens størrelse som avgjør hvilken fraktklasse du skal betale.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Skruvat.no sin kundeservice?

  Det er ikke noe problem å komme i kontakt med Skruvat.no, enten du har spørsmål om et av deres mange produkter eller lurer på noen rundt bruken av din Skruvat.no rabattkode. De har en egen side hvor all kontaktinformasjon står oppgitt. Du kan sende en e-post eller ringe, og du kan også ta turen innom deres FAQ-side. 

Danny Meiri
Skribent
Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?