Innhold Innhold

Stormberg rabattkode 2021

Her kan du finne din Stormberg rabattkode på fritidsklær og tilbehør fra det norske populære klesmerket Stormberg. Hos oss kan du være sikker på at du får de beste tilbudene, og alle Stormberg rabattkoder er testet hos hjemmesiden til Stormberg. I tillegg oppdaterer vi siden med nye rabattkoder hver dag. Fordelene med å bruke en rabattkode fra oss er at du kan få en bedre pris på alt eller deler av det store utvalget i Stormbergs egen nettbutikk. Så oppdater garderoben og finn nye favoritter med våre rabattkoder!

Gyldige Stormberg rabattkoder Oktober 2021

De fleste nye rabattkoder hos Stormberg
På torsdagar publiserer Stormberg i gjennomsnitt 14% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Stormberg
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Stormberg.

Om Stormberg

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Smart shopping med Stormberg rabattkode
 • 02
  Bruk Stormberg rabattkode og oppgrader turgarderoben
 • 03
  Enda bedre pris med Stormberg rabattkode
 • 04
  Slik bruker du en Stormberg rabattkode
 • 05
  Gjør en fornuftig handel hos Stormberg
 • 06
  Gratis frakt og retur
 • 07
  Stormbergs kundeservice og åpningstider
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Smart shopping med Stormberg rabattkode

  Med en Stormberg rabattkode kan du handle de populære fritidsklærne fra Stormberg til rabattert pris, og kanskje unne deg litt ekstra? Gjør smarte innkjøp med Stormberg rabattkoder og finn inspirasjon til neste tur på Stormberg.no. I Stormbergs nettbutikk finner du også en outlet med tur- og fritidsklær samt tilbehør til sterkt reduserte priser. Stormberg har også et ganske unikt tilbud i sin butikk som er både miljøvennlig, kostnadsbesparende og praktisk – nemlig sitt eget bruktmarked. Her kan du finne brukte klær fra Stormberg, og hjelpe miljøet og lommeboken din på samme tid. Du kan også melde deg inn i Stormbergs kundeklubb og motta eksklusive tilbud rett i innboksen din. 

 • Bruk Stormberg rabattkode og oppgrader turgarderoben

  Nå har du muligheten til å skaffe deg Stormberg fritidsklær til en god pris, ved å benytte deg av en Stormberg rabattkode. Det norske merket Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerke som har et stort utvalg til hele familien. Her finner du slitesterke og praktiske barnehageklær som tåler kraftig bruk og mye vær. Er du glad i å trene, vandrer mye i fjellet, eller bare liker å gå i turklær til vanlig så har Stormberg noe som passer for deg. Alle Stormbergs plagg er klimanøytrale, og fokuset på miljø og bærekraft er sterkt hos bedriften. Dermed kan du handle kvalitetsklær og utstyr med litt bedre samvittighet.

  Hos Stormberg kan du bl.a. handle:

  • Skalljakker og -bukser
  • Barnehageklær
  • Treningstøy
  • Turutstyr

 • Enda bedre pris med Stormberg rabattkode

  Våre Stormberg rabattkoder gjelder kun for bruk i Stormbergs egen nettbutikk, og gir deg eksklusive rabatter på deres populære fritidsklær og turutstyr. Stormberg fører kun sin egen merkevare og har lagt seg på et hyggelig prisnivå i utgangspunktet. Med tilbud og rabatter kan du derfor skaffe deg turutstyr til en hyggelig pris de flest kan klare. Dette er vel også noe av grunnen til at Stormberg er Norges favoritt når det gjelder fritidsklær. Stormberg har også et utvalg av praktisk turutstyr. Hengekøyer med myggnett har blitt en stor hit i sommer, og Stormberg kan tilby sin egen utgave av den samt kokeutstyr og andre praktiske ting til turen. Av turutstyr kan du blant annet finne:

  • Hengekøye med myggnett
  • Kokeutstyr
  • Termos
  • Hodelykter
  • Drikkeflasker
  • Turkopper

 • Slik bruker du en Stormberg rabattkode

  Klikk på Stormberg rabattkode her på våre sider, og en kode vil automatisk dukke opp i det grønne feltet. Kopier koden eller ta et bilde av den. Klikk deg så videre til butikken. Når du har lagt varene dine i handlekurven, går du videre til kassen skriver inn rabattkoden i feltet under «Har du en rabattkode?» nedenfor prisinformasjonen. Ditt prisavslag blir da synlig før du går videre til betaling.

 • Gjør en fornuftig handel hos Stormberg

  At Stormberg er det mestselgende merket i Norge forteller oss vel at kvaliteten er god og at prisen ikke er for høy. I den senere tiden har det vært mye fokus på pengebruk og overdreven anskaffelse av fritidsklær og utstyr. Turistforeningen har valgt å sette søkelys på dette, fordi det fort blir et paradoks at vi nyter naturen i klær som samtidig belaster den. Hos Stormberg har du muligheten til å gjøre en fornuftig handel på alle måter. Om du velger å kjøpe helt nye varer, gå til outlet-sidene eller kjøpe for gjenbruk i deres egen bruktbutikk så har du her muligheten til å gjøre gode miljøvalg, samtidig som du får godt utstyr du trenger til turen. Ytterligere inspirasjon er å finne på Stormbergs instagramside: https://www.instagram.com/stormberg/.

 • Gratis frakt og retur

  Stormberg tilbyr gratis levering med Bring for bestillinger over 999 kr, med levering innen 2–5 dager virkedager, og i tillegg kan du velge blant alle Brings leveringsalternativer. Stormberg gir deg også muligheten til å benytte deg av Svosj, som frakter gratis og hurtig til din hjemmeadresse. Stormberg tilbyr gratis bytte og retur med returskjemaet som følger med bestillingen din når den ankommer. Dersom noe ikke passer deg fyller du ut skjemaet og sender varen tilbake kostnadsfritt, eller du kan bytte/returnere i en av Stormbergs fysiske butikker.

 • Stormbergs kundeservice og åpningstider

  Stormberg legger stor vekt på kundeservice, og er parat til å svare på dine spørsmål om Stormberg rabattkode eller andre ting i åpningstiden. Stormberg legger opp til en hyggelig og inspirerende handel, og skulle du ha noen spørsmål, kontakter du kundeservice enkelt via e-post: support@stormberg.no eller telefon: 40 00 18 94 mandag–fredag kl. 10–14, på facebook, chat eller stikk innom en av deres butikker i åpningstiden. I tillegg finner du også en omfattende FAQ med svar på de fleste spørsmålene du måtte ha.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Stormberg rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Stormberg rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Stormberg rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 1 aktive tilbud på Stormberg.
  Spar penger i Oktober 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?