Innhold Innhold

Vidaxl rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Er du glad i å handle alt mulig på et og samme sted og til en rimelig sum? Da vil du elske din VidaXL rabattkode. Hos VidaXL får du nemlig alt mulig rart til en billig sum, og den blir så klart enda billigere med en rabattkode.Hos VidaXL finner du alt du trenger til familien, huset, hagen og bilen. Enten du trenger en ny grill eller en barnevogn, har VidaXL det uten tvil. Med din VidaXL rabatt som du finner oversikt over her, blir det enda hyggeligere for deg å handle. For hvem liker ikke å kunne kjøpe nye ting, og samtidig spare penger på et røverkjøp? Alt du trenger å huske på er å aktivere din rabattkode i kassen der du betaler.

Gyldige Vidaxl rabattkoder Desember 2021

30 Sep
50%
Siste aktive rabattkode
Vidaxl har sjelden aktive rabattkoder, sist var 30 September. Vidaxl har i gjennomsnitt 13 rabattkoder per år, det är 90% hva lignende butikker har. Siste Vidaxl hadde en rabattkode ga den 50% rabatt og jobbet ut fra det 22 September og fortsatte under 373 dager.
De fleste nye rabattkoder hos Vidaxl
På mandagar publiserer Vidaxl i gjennomsnitt 26% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Vidaxl
Torsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Vidaxl.

0 aktive rabattkoder hos Vidaxl akkurat nå.

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Vidaxl basert på sortimentet.
Eksklusiv Petworld rabattkode

Eksklusiv rabattkode gir 10% rabatt

Utløper 28 Februar 2022
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Petworld rabattkode

Akkurat nå! 7% rabatt på alt

Utløper 28 Februar 2022
Eksklusiv rabattkode
Eksklusiv Petworld rabattkode

5% rabatt ved kjøp over 499kr

Utløper 28 Februar 2022
Vis flere lignende tilbud

Om Vidaxl

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Finn alt du trenger med en VidaXL rabattkode
 • 02
  Spar penger på gavehandel med VidaXL rabattkode
 • 03
  Slik kan du ta i bruk din VidaXL rabattkode
 • 04
  Sjekk ut daglige tilbud hos VidaXL
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Finn alt du trenger med en VidaXL rabattkode

  VidaXL er en alt mulig butikk på nett som selger alt fra griller til verktøy til ekstremt lave priser, og med en VidaXL rabattkode blir prisene enda lavere. Uansett hva du måtte trenge så er VidaXL nettbutikken for deg. Det er virkelig veldig praktisk å kunne handle alt på et sted. Det gjør det så mye enklere for deg i en ellers travel hverdag.

  Trenger du verktøy for å fikse hus, utemøbler for å fiffe opp hagen eller skal du bare unne kjæledyret ditt noe nytt, så bruk din VidaXL rabattkode slik at du ikke trenger å betale mere penger enn hva du er nødt til. Hos VidaXL finner du også perfekte gaver og gavesett til de aller minste, venner og familie enten det er snakk om bursdager, jul eller vert-/vertinnegaver. Hos VidaXL finner du kategorier som:

  • Dyr -og kjæledyrutstyr
  • Leker og spill
  • Baby og småbarn
  • Jernvare
  • Hjem og hage

 • Spar penger på gavehandel med VidaXL rabattkode

  VidaXL har et enormt utvalg av alt og da vil du garantert kunne finne flotte gaver til hele familien. Bruk din VidaXL rabattkode og spar penger på din gavehandel. Hos VidaXL finner du den perfekte grillen til hun som elsker å lage mat, morsomme gaver til de minste og profesjonelle verktøy til han som liker å fikse ting. Alle tingene du finner hos VidaXL holder en høy kvalitet og vil derfor vare lenge. Du finner blant annet disse merkene:

  • VidaXL
  • ProPlus
  •  Willex
  • eStore

 • Slik kan du ta i bruk din VidaXL rabattkode

  Det er ikke noe vanskelig å benytte seg av VidaXL rabattkode. Du handler det du ønsker inne på nettsiden og går videre til kassen deres. Der vil du se at det er et eget felt hvor du kan skrive inn rabattkoden og du vil umiddelbart oppdage at sluttsummen har blitt lavere. Deretter er det bare å velge foretrukket betalingsmetode, bekrefte kjøpet ditt og glede seg til at du får varene hjem til deg.

 • Sjekk ut daglige tilbud hos VidaXL

  VidaXL har en kategori nederst på hjemmesiden som heter daglige tilbud. Den lønner det seg å følge med på. Der vil det nemlig hver eneste dag dukke opp noe nytt og spennende som du kan gjøre en god deal på. Vi snakker om alt fra fuglebur til elektronikk og mye annet spennende. Det vil også lønne seg for deg å abonnere på nyhetsbrevet til VidaXL for da vil du også få tilbud og kampanjer sendt rett i din innboks.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Vidaxl rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Vidaxl rabattkoder og tilbud:

  • 2. ✅ Hvor mange Vidaxl rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

   Akkurat nå er det 0 aktive tilbud på Vidaxl.
   Spar penger i Desember 2021 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

  • 3. Hvor lang tid tar leveringen fra VidaXL?

   VidaXL tilbyr helt standard levering av dine ordre som vil si at det kan ta alt fra 3-7 arbeidsdager før du mottar bestillingen din. Leveringstiden vil bli påvirket av når du sendte inn bestillingen din og hvor du bor.

  • 4. Hva koster frakten hos VidaXL?

   Uansett hva du handler hos VidaXL er frakten helt gratis. VidaXL er en billig butikk på nett, og mottoet deres er at alt skal være rimelig, derfor skal du også slippe å betale penger for frakten av dine varer.

  • 5. Hvordan kan jeg ta kontakt med VidaXL sitt kundeservice?

   Du kan sende VidaXL en e-post eller starte en live chat-samtale med dem om du trenger å få hjelp eller svar på noe du lurer på. Dette gjelder også spørsmål rundt bruken av en aktiv VidaXL rabattkode. Den raskeste metoden er å benytte seg av live chat, da du her vil få svar nesten med engang.

  Danny Meiri
  Skribent
  Danny har lang erfaring med netthandel og digital markedsføring og er en av forfatterne på Expressen rabattkoder. Han er også prosjektleder for norske Dagbladet rabattkoder.

  Flere butikker med lignende produkter

  Se flere butikker

  Kopier koden / Gå til kassen

   
    Kopier
  rabattkode
  Koden er kopiert!
  Gå til
  Fungerte koden?