Innhold Innhold

Voi rabattkode 2021

Vår vurdering 4/5
Med en Voi rabattkode tar du på en billigere måte del i fremtidens reisemåter. Voi er et selskap som leier ut el-sparkesykler, og dette er et godt alternativ til, for eksempel, bilen. Alle kan bruke Voi sine sparkesykler, og du leier dem enkelt via en app.Grunnen til at du bør benytte deg av en Voi rabattkode, er at dette vil redusere reisekostnadene dine. Ikke bare får du redusert reisekostnadene, men du kommer deg også raskt frem og du bidrar til å redusere støy, trafikkorker og forurensning. Dette er gøy på mange måter.

Gyldige Voi rabattkoder April 2021

De fleste nye rabattkoder hos Voi
På mandagar publiserer Voi i gjennomsnitt 42% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Voi
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Voi .

Lignende tilbud

Eksklusiv rabattkode
Beste alternativet til Voi basert på sortimentet.
Eksklusiv Bravofly rabattkode

Bravofly rabattkode gir deg 100kr rabatt på reisen din!

Utløper 30 Juni
Booking rabattkode

Bli medlem og få 10% rabatt på hotellet ditt

Utløper 31 Mai 2022
Hotels.com rabattkode

8% rabatt på din bestilling med rabattkode!

Utløper 30 Juni
Vis flere lignende tilbud

Om Voi

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Reis mer lønnsomt med Voi rabattkode
 • 02
  Vanlige spørsmål
 • 01

  Reis mer lønnsomt med Voi rabattkode

  Alle kan bruke en Voi rabattkode for å reise mer lønnsomt. Voi sine el-sparkesykler passer til alle. Alle, enten de er studenter eller forretningsfolk, kan bruke Voi, og det uansett om du bare skal 100 meter lenger ned i veien eller ut på et litt større eventyr. Voi fungerer slik at du kjøper et dagspass eller et månedskort, og da vil du kunne leie en el-sparkesykkel. Du velger den nærmeste tilgjengelige. Vår Voi rabattkode kan du bruke for å redusere summen på dagspasset og/eller månedskortet, og dette viser hvor enkelt det er å forflytte seg billig og mer miljøvennlig.

  Selv om det ikke alltid finnes aktuelle rabattkoder for deg vil du allikevel kunne skjære ned på dine reiseutgifter med Voi. Sammenlignet med, for eksempel, bil er det mye mindre kostnader ved en el-sparkesykkel. Bruker du Voi-tjenesten mye vil det alltid være mer lønnsomt å kjøpe et månedskort enn et nytt dagspass hver dag. Begynner du å regne på det, vil du fort oppdage hva du kan spare hver dag og på månedlig basis.

  Foreløpig er Voi sine el-sparkesykler tilgjengelige i noen store norske byer samt i flere europeiske storbyer. Med alt enkelt til stede i en app kunne det ikke vært enklere å komme seg fra A til B.

Vanlige spørsmål

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden kopierad!
Gå til