Innhold Innhold

X-life rabattkode 2021

Med en X-life rabattkode kan du kjøpe treningsklær og utstyr til herrer og damer til en billig penge. Enten du liker å løpe, trene med vekter eller på maskiner gir X-life deg alt du måtte trenge for en knallstart og videre trening. Denne nettbutikken har riktig utstyr både for deg som er ny og for deg som er mer veltrent. Du finner alltid oversikten over gyldige rabattkoder her, og du aktiverer dem på en enkel måte i kassen når du er klar til å betale.

Gyldige X-life rabattkoder Oktober 2021

De fleste nye rabattkoder hos X-life
På onsdagar publiserer X-life i gjennomsnitt 21% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos X-life
Onsdagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra X-life.

Om X-life

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Spar penger på treningsutstyr og treningsklær
 • 02
  Kjøp treningsutstyr på outlet salg hos X-life
 • 03
  Gjør treningen billigere med X-life rabattkode
 • 04
  Begynn å trene med X-life rabattkode
 • 05
  Enkelt å bruke din X-life rabattkode
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Spar penger på treningsutstyr og treningsklær

  Det er ikke noen utfordring i å skulle opprette holde en aktiv livsstil, og hos X-life finner du alt du måtte trenge til treningen din uansett hva du foretrekker. Bruker du din X-life rabattkode får du rabatterte priser på alt av treningsutstyr og treningsklær. Det skal tross alt ikke koste deg for mye å leve aktivt.

  Skulle du ikke finne en X-life rabattkode, kan du få billig treningsutstyr uansett. X-life har nemlig en helt egen Outlet-kategori hvor det alltid er noe på salg.

 • Kjøp treningsutstyr på outlet salg hos X-life

  X-life har en egen outlet-kategori hvor du finner en rekke treningsutstyr som er kraftig nedsatt i pris. Her har du muligheten til å gjøre gode kjøp på varer som utgår fra sortimentet. Meld deg på X-life sitt nyhetsbrev så vil du også bli påminnet når det er salg, kampanjer på utvalgte produkter og når nye kolleksjoner kommer inn. X-life sitt mål er å inspirere til en aktiv livsstil ved å selge produkter til høy kvalitet til gode priser, og gode priser finner du i hvert fall i outlet-kategorien.

 • Gjør treningen billigere med X-life rabattkode

  Er du glad i å løpe ute i skogen eller kanskje liker du å drive med kampsport? Da vil du elske en X-life rabattkode som gir deg gode priser på løpesko og boksehansker. X-life er en nettbutikk som har spesialisert seg på å selge treningsutstyr og klær til hjemmebruk. Med produkter fra X-life kan du trene effektivt hjemme og oppnå de resultatene du drømmer om. Du vil finne alt du trenger hos X-life og det vil virkelig lønne seg å bruke X-life rabattkoden for da vil du betale en billigere pris enn originalprisen.

  X-life er en nettbutikk som ønsker å vise alle at de kan leve en sunn og aktiv livsstil uten at det krever for mye, og derfor byr de på et stort utvalg av inspirasjon og et godt utvalg av den beste kvalitet. Hos X-life finner du treningsutstyr og klær til alle sportsgrener og treningsformer. Enten du løper, driver med yoga, løfter vekter eller trives best på tredemøllen, kan du kjøpe det du trenger med X-life rabattkode og komme billigere i gang. Treningsmaskinene som X-life selger er de samme som du kan bruke på treningssentre. De tilbyr alltid lynrask levering, og bestiller du varer for mer enn 800 kr er frakten gratis. 

  Hos X-life kan du handle fra disse kategoriene:

  • Treningsutstyr
  • Klær
  • Sko
  • Tilbehør
  • Outlet

 • Begynn å trene med X-life rabattkode

  Med en super X-life rabattkode er det ingen unnskyldninger til å ikke begynne å trene. Du kan trene effektiv hjemme spesielt med alt treningsutstyret X-life selger til en svært hyggelig pris. De har også et stort utvalg av treningsmaskiner som tredemøller, sykler, romaskin, stepmaskin og mye mer.

  Med utstyret fra X-life sikrer du at hjemmetreningen blir varierende og spennende, det er lettere for deg å følge flere treningsprogram og du vil se de resultatene du ønsker deg. Når du har alt tilrettelagt hjemme for å kunne trene, vil du også ha mer tid til å gjennomføre en økt fordi du slipper å måtte bruke mye ekstra tid på å reise frem og tilbake til et senter. Du finner noen av disse merkene hos X-life:

  • Adidas
  • Devold
  • Famme
  • Halo

 • Enkelt å bruke din X-life rabattkode

  Du bruker X-life rabattkoden slik du ville brukt alle andre rabattkoder. Når du er ferdig med netthandelen, klikker du deg videre til kassen. I tillegg til å kunne velge leveringsmetode, betalingsmetode og lignende, vil du også se at det er et eget felt hvor det står rabattkoder. Når du har skrevet inn koden og aktivert den, vil summen du skal betale bli redusert.

Vanlige spørsmål

 • 1. Hvor lang er leveringstiden hos X-life?

  X-life tilbyr ekspresslevering av varene du bestiller. Normalt vil du motta pakken din 1-4 virkedager etter bestilling. I noen tilfeller kan leveringen ta lengre tid, det kan være pga. stor pågang eller forsinkelser i Posten. Bor du veldig langt unna kan det ta ytterligere 1-2 dager.

 • 2. Hva koster frakten hos X-life?

  Bestiller du varer over en bestemt sum er frakten inkludert i prisen. X-life tilbyr også gratis bytte av varer.

 • 3. Hvordan kommer jeg i kontakt med X-life kundeservice?

  Før du tar kontakt med kundeservicen vil du spare mye tid på å sjekke svar på ofte stilte spørsmål. Skulle du der ikke finne de svarene du trengte kan du ta kontakt med X-life sin kundeservice ved å ringe eller sende en e-post. Husk at kundeservice kan også hjelpe deg med det du måtte lure på rundt din X-life rabattkode.

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?