Innhold Innhold

Xplora rabattkode 2022

Vår vurdering 5/5
Maser barnet ditt om egen mobiltelefon kan du kjøpe en Xplora klokketelefon billig med en Xplora rabattkode. På denne siden lister vi opp nåværende Xplora rabattkoder og kampanjer så et tips er at du holder deg oppdatert her, slik at du kan kjøpe din Xplora klokketelefon til en så lav pris som mulig!

Gyldige Xplora rabattkoder November 2022

De fleste nye rabattkoder hos Xplora
På onsdagar publiserer Xplora i gjennomsnitt 57% flere rabattkoder enn resten av dagene.
Mest rabatt hos Xplora
Mandagar er dagen med høyest gjennomsnittlig rabatt på tilbud fra Xplora.

Lignende tilbud

Beste alternativet til Xplora basert på sortimentet.
Bonprix rabattkode

20% rabatt for nye kunder + fri frakt!

Utløper 30 September 2023
Coverbrands rabattkode

30% rabatt* på valgfri vare!

Utløper 31 Desember
ExtremeFitness rabattkode

Meld deg og få 10% rabatt på alle produkter!

Utløper 31 Oktober 2023
Vis flere lignende tilbud

Om Xplora

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Kjøp telefonklokke til barn med Xplora rabattkode
 • 02
  Kjøp en rimelig mobiltelefon til barn med Xplora rabattkode
 • 03
  Motiver til aktive barn med Xplora rabattkode
 • 04
  Slik får dere glede av Xplora rabattkode
 • 05
  Xplora X4 gir deg en powerbank med på kjøpet
 • 0
  Vanlige spørsmål
 • Kjøp telefonklokke til barn med Xplora rabattkode

  Bruker du din Xplora rabattkode til å kjøpe en telefonklokke til rabattert pris, har du gjort et godt valgt til deg selv og ditt barn. Dagens smarttelefoner er ikke utviklet av hensyn til barns sikkerhet. Xplora er en telefonklokke som tar mobilteknologien til et helt nytt nivå hvor nettopp barns trygghet står i fokus. Xplora klokketelefon er den perfekte første mobiltelefonen for ethvert moderne barn og for foreldre som ønsker at barnet skal få en trygg overgang til et mer digitalt liv. Xplora telefonklokke kommer uten tilgang til internett, og den tillater barnet å ringe og sende meldinger til de på kontaktlisten. Med Xplora rabattkode kan du sikre barnets trygghet til en rimelig pris.

  Xplora mobiltelefon for barn kommer i flere farger og utgaver, og passer for både gutter og jenter. Kjøp av denne telefonen krever også et abonnement, men ved hjelp av en Xplora rabattkode blir handelen ekstra billig. Her kan du sjekke oversikten over rabattkodene du trenger før du handler.

 • Kjøp en rimelig mobiltelefon til barn med Xplora rabattkode

  Bruker du din Xplora rabattkode til å kjøpe en telefonklokke til rabattert pris, har du gjort et godt valgt til deg selv og ditt barn. En mobiltelefon fra Xplora er langt mer enn bare en vanlig telefon. Den kommer komplett med klokke, skritteller for aktive barn og skolemodus samt en foreldre app, hvor du enkelt kan se hva barnet ditt gjør, hvor det befinner seg og du kan bestemme hvem det er har lov til å ha kontakt med gjennom telefonklokken. I tillegg kan man selvfølgelig ringe og sende meldinger.

  Telefonen fungerer sammen med abonnement fra Telenor, og det betyr at barnet ditt vil ha full 4G-dekning. De populære klokketelefonene kan kjøpes til en rimelig penge om du benytter deg av en aktiv Xplora rabattkode.

  Her er noen kategorier du kan handle fra:

  •  Kjøp nå
  •  Produkter
  • Mobilabonnement
  • GoPlay

  Du kan også finne flere rabatter på mobilabonnement på ICE og Talkmore.

 • Motiver til aktive barn med Xplora rabattkode

  Xplora heier på aktive barn, og bruker du din Xplora rabattkode til å kjøpe en av de nyeste modellene følger det med en innebygd skritteller. På den måten kan barnet se hvor langt det går per dag. Barnet vil også få belønning med såkalte XPLORA COINS. Xplora har lansert noe som heter GoPlay, som nettopp lar barna opptjene coins ved å være aktive. De oppsparte myntene kan barna bruke til å kjøpe noe morsomt i GoPlay store. Dette er noen av Xplora sine samarbeidspartnere:

  • Leos
  • Power
  • Fjellsport
  • Komplett

  Aktive barn som er ute på tur og har med sin mobiltelefon fra Xplora vil ha nytte av en Powerbank. Er barnet ditt glad i musikk vil en vanntett høyttaler være et kult tilbehør. Dette kan selvfølgelig kjøpes til en billigere penge om du benytter deg av en Xplora rabattkode. • Slik får dere glede av Xplora rabattkode

  Det kunne ikke vært lettere å benytte seg av din Xplora rabattkode. Du handler den telefonklokken du og barnet ditt vil ha, og når du er klar for å betale legger du inn rabattkoden i kassen før du bekrefter bestillingen din. Da vil du se at summen du sitter igjen å skulle betale er mindre enn den du opprinnelig skulle betale.

 • Xplora X4 gir deg en powerbank med på kjøpet

  Kjøper du en Xplora X4 i dag får du med en powerbank med på kjøpet. Dette sparer deg for ytterligere 200 kr. Det kjekke med en powerbank er at du kan ta den med deg overalt, og den passer perfekt i lommen. Skulle telefonklokken begynne å få lite med strøm, kan den bare plugges inn i powerbanken, og den vil bli ladet opp med en gang. Dette er også en strålende måte å sikre deg på at du alltid vil kunne komme i kontakt med barnet ditt.

Vanlige spørsmål

 • 1. 💵 Hvilken Xplora rabattkoder er gjeldende akkurat nå?

  Spar penger på kjøpet med nedenstående Xplora rabattkoder og tilbud:

 • 2. ✅ Hvor mange Xplora rabattkoder og tilbud er aktuelle akkurat nå?

  Akkurat nå er det 1 aktive tilbud på Xplora.
  Spar penger i November 2022 - Hos oss finner du alltid de beste rabattkodene.

 • 3. Hvor lang tid tar leveransen fra Xplora?

  Bestillingen din blir levert i en klimanøytral servicepakke til ditt nærmeste postkontor eller postbutikk. Det tar vanligvis 1-3 virkedager avhengig av hvor du bor. Bestillingen din kan leveres over hele Norge, inkludert Svalbard. Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen din.

 • 4. Hva koster frakten hos Xplora?

  Du betaler ikke noen fraktkostnader når du bestiller en telefonklokke fra Xplora, den er inkludert i prisen.

 • 5. Hvordan kommer jeg i kontakt med Xplora kundeservice?

  Øverst på hjemmesiden til Xplora finner du kontaktinformasjonen om du skulle trenge hjelp eller ønsker svar på noen spørsmål. Dette inkluderer selvfølgelig alle typer spørsmål om din Xplora rabattkode. Du kan alltid ringe eller sende en e-post, og de har også en live chat-funksjon som popper opp med engang når du går inn på nettsiden. Dette er riktignok en robot, men den kan ta deg med videre Xplora har også en FAQ-side med svar på ofte stilte spørsmål. Denne lønner det seg alltid å sjekke ut først, og du finner blant annet alt du trenger å vite om kjøpsvilkår.


Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny sørger for at Dagbladet rabattkoder blir oppdatert med relevant og godt innhold for både besøkende og nettbutikker. Hun jobber med SEO og digital kommunikasjon og har studert økonomi og markedsføring ved Stockholm Business School og Berghs School of Communication.

Flere butikker med lignende produkter

Se flere butikker

Kopier koden / Gå til kassen

 
  Kopier
rabattkode
Koden er kopiert!
Gå til
Fungerte koden?