Dagbladets spaltister

Dagbladet har en stor og voksende stall av eksterne spaltister, som bidrar daglig på Dagbladets flater. Ambisjonen er å fylle stallen med skriveføre spesialister som hever og utvider samfunnsdebatten.

I tillegg til å være fra mange ulike fagfelt, representerer også spaltistene en stor meningsbredde. Som frittstående spaltister er meningene som kommer fram i tekstene, spaltistenes egne. Dagbladet har redaktøransvar for alt spaltistene publiserer, og stoffet skal være i henhold til Vær Varsom-plakaten. Alt publisert materiale underlegges de samme publisistiske vurderinger som alt annet stoff i Dagbladet.

Kontakt oss
Alle spaltistenes tekster går via spaltistansvarlig Anders Holth Johansen.

Kontakt spaltistansvarlig her

Siste saker

Utvalgte spaltister

Elin Reitan Forbrukerøkonom i Nordea. Hun er fra Trøndelag, men bosatt i Oslo. Elin Reitan skriver om privatøkonomi i Dagbladet.

Amal Aden Forfatter og samfunnsdebattant. Amal Aden er et pseudonym. Hun kom til Norge fra Somalia i 1996. Debuterte som forfatter i 2008 og har siden gitt ut en rekke bøker. Amal har mottatt en rekke priser for sitt arbeid, blant annet Zola-prisen, YS' likestillingspris, Amnestyprisen, og Gina Krog-prisen.

Karl-Eirik Kval Lektor og cand. polit. med hovedfag i statsvitenskap. Karl-Eirik underviser i samfunnsvitenskap og matematikk i videregående skole. Har gitt ut boka «Det store skolesviket» om norsk skole, samt flere lærebøker. Han har forsket på innvandrere og valgdeltakelse ved Institutt for samfunnsforskning

Bård Standal Jurist. Tidligere leder i Frogner Høyre. Bård er nestleder i styret Foreningen Tryggere Ruspolitikk. Har blant annet skrevet mye om reform av norsk ruspolitikk og rusmiddellovgivning.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer