0-12!

Utrolig, men sant: Molde har ikke scoret et eneste mål på de fem siste hjemmekampene i serien mot Rosenborg. Alle kampene har endt med tap, og til sammen med 0-12 i målforskjell.

- Det er litt flaut, og forteller mest om udyktighet. Jeg har vært med på alle tapene, og har fortsatt til gode å slå Rosenborg i seriekamp på hjemmebane, sier Molde-kaptein Daniel Berg Hestad før kveldens møte med RBK.

Sist Molde slo trønderne i tippeligakamp i rosenes by, var i august 1992 (2- 0). Det var før Daniel Berg Hestads tid på A-laget. I fjor ble det 0- 1 mot Rosenborg på Røkkeløkka, i 1999 og 98 0- 2, i 1997 0- 4 og i 1996 0- 3.

- Alle kampene har vært ganske like, og underholdende. Vi har gått ut i stort tempo og skapt sjanser, men ikke vært giftige nok foran mål. Etter hvert har vi blottlagt oss, og fått kontringsmål imot, sier Daniel Berg Hestad.

På Lerkendal har Molde gjort det mye bedre mot Nils Arne Eggens mannskap. Både i 1998 og 2000 kunne laget reise hjem med seier (2- 1 og 1- 0).

- Selv om hjemmestatistikken er en motivasjonsfaktor, blir det ikke noe lettere å score på Rosenborg nå. Laget har jo ikke vunnet på fem kamper, så også trønderne er et skritt nærmere seieren, sier Daniel Berg Hestad.