1-1 i toppmøtet

Ole Gunnar Solskjær la målgivende til Louis Saha som utliknet til 1-1 i siste liten for United.

Dagens kamper:

Bolton-Newcastle 1-0

16.00: Leicester-Liverpool 0-0

17.05: Arsenal-Manchester Utd. 1-1 Arsenal spilte 1-1 mot Manchester United og har dermed spilt 30 ligakamper uten tap. Det er ny rekord i Premier League.

Det var knyttet stor spenning til «årets kamp», spesielt etter det som skjedde i oppgjøret mellom Manchester United og Arsenal i september i fjor.

Da endte erkerivalene i krangel gang på gang, og Ruud van Nistelrooy ble nærmest overfalt av flere Arsenal-spillere etter kampen. Det hele endte med at en rekke spillere ble straffet av Det engelske fotballforbundet (FA).

Søndag måtte nesten 40 000 tilskuere på Highbury vente i 50 minutter før første scoring kom. Og det kom nok ikke som noe sjokk at det var Thierry Henry som satte ballen i mål.

Ole Gunnar Solskjær kom inn i det 72. minutt, og etter nordmannens innhopp skjedde det mye i United-angrepet. Louis Saha ble mannen som ordnet 1-1 etter 87 minutter.

Arsenal hadde også sine målsjanser mot slutten av kampen, men måtte ta til takke med ett poeng. De er nå sju poeng foran Chelsea i toppen av tabellen, mens United på tredjeplass er tolv poeng bak.

Riise vraket

John Arne Riise var verken på banen eller på benken i Liverpools bortemøte med Leicester i dag.

Riise spilte da Liverpool røk ut av UEFA-cupen mot franske Marseille torsdag, men fikk ikke fornyet tillit av manager Gérard Houllier.

Ålesunderen er med i troppen til onsdagens landskamp mot Serbia og Montenegro i Beograd.

Oppgjøret endte 0-0. Liverpools Bruno Cheyrou hadde kampens største sjanse med et forsøk i tverrliggeren i en jevn kamp.

Liverpool holder 4. plassen ettersom Newcastle tapte i Bolton.

Newcastle tapte

Boltons Henrik Pedersen scoret kampens eneste mål etter fire minutter. Newcastles 18 år gamle debutant Steven Taylor gjorde en feil, og dansken kunne dermed lobbe over en dårlig plassert Shay Given fra nesten død vinkel.

Newcastle spilte en meget svak kamp, og bortsett fra noen store sjanser i første omgang, klarte de ikke å produsere noe offesivt. Den vanligsvis farlige Alan Shearer var usynlig i store deler av kampen.

(Dagbladet.no/NTB)