10-15 toppklubber så Veigar imponere

- Glad jeg ikke visste det, sier islendingen.

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk har hatt et av Norges mest underholdende lag de siste to sesongene.

Og heldigvis for både klubbens tilhengere og alle andre som liker god fotball, har stjerner som Alanzinho, Daniel Nannskog, Veigar Pall Gunnarsson og Somen A. Tchoyi ennå ikke blitt hentet bort fra norske baner.

Én av grunnene er ifølge klubbledelsen at de ikke har levert sitt beste når storklubbenes speidere har vært på plass.

Vel, i går leverte spillerne. Foran storklubbenes øyne.

Premier League-klubber

Stabæk sier at mellom 10 og 15 klubber var på VIP-tribunen på Nadderud da Stabæk slo Brann 3-0.

- Oi, det visste jeg ikke. Men det er vel bare bra egentlig, sier Gunnarsson når Dagbladet.no forteller ham om oppmøtet.

Blant de som fikk se storkampen var Premier League-klubbene Bolton og Blackburn, de franske klubbene Nantes, Monaco og St. Etienne, tyrkiske Trabzonspor, nederlandske PSV og italienske Parma.

VIL BORT: Stabæks Veigar Pall Gunnarsson (t.h.), her i duell med Branns Hassan El Fakiri i går, ønsker seg til utlandet neste sesong. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
VIL BORT: Stabæks Veigar Pall Gunnarsson (t.h.), her i duell med Branns Hassan El Fakiri i går, ønsker seg til utlandet neste sesong. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

Islandske Veigar Pall Gunnarsson fortalte denne uka at han gjerne vil prøve seg i en større liga.

Gårsdagens gode kamp kan ha fått fortgang i sakene.

I går scoret han det første målet på straffe og la opp til Somen A. Tchoyis scoring. At så mange mulige arbeidsgivere var på plass hadde han ikke kjennskap til.

- Ble stressa

26-åringen sier han i tidligere kamper nok har blitt preget av oppmerksomheten og forventningspresset som følger med stort agentoppbud.

- Jeg har blitt litt stressa av det før. I dag visste jeg at den islandske landslagssjefen var på plass, men det er ikke så mye press, sier Gunnarsson.

Kunne han velge, er det ingen tvil om hvor han vil.

- Jeg trives fantastisk godt i Stabæk, men min drøm er at en tysk klubb skal kjøpe meg, forteller islendingen til Dagbladet.no.

10-15 toppklubber så Veigar imponere

Sett din egen spillerbørs