- 10 millioner i årslønn

Thor Hushovd kan doble lønna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han tapte kampen om den grønne sprinttrøya søndag. Likevel kan Thor Hushovd øke årslønna til 10 mill. kroner når han skal reforhandle kontrakten med Credit Agricole.

Etappeseier og strålende innsats i Tour de France har sørget for at nordmannen nå har status som en av verdens beste spurtere.

- Det er ingen tvil om at Thor har økt sin markedsverdi betraktelig gjennom tre vanvittige Tour de France-uker. Jeg vil faktisk anta at han neste år vil kunne forhandle seg fram til en årslønn opp mot det dobbelte av hva han har nå, sier Hushovd-trener Atle Kvålsvoll til Fædrelandsvennen.

Ifølge avisa betyr det nettopp ti millioner, når Hushovd skal i forhandlinger med Credit Agricole før kontrakten går ut på tampen av 2005..

Hvis 26-åringen vil skifte lag, er ikke det noe problem heller. Dag Otto Lauritzen, etappevinner og Tour-ekspert sier til avisa at han har fått flere henvendelser fra sportsdirektører om landsmannen.

I Credit Agricole er de trygge på at Hushovd blir.

- Det er klart at Thors markedsverdi har økt voldsomt, men jeg tror vi skal komme til enighet når kontrakten skal reforhandles. Forhåpentligvis får vi til en avtale som gjør begge fornøyde, sier CA-sjef Roger Legeay.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer