Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

10 på topp i fotballklubber

Lista over Norges mest populære lag har foreløpig med noen overraskelser.

KNIVER OM LISTEPLASS: Muntert mellom Vikings trener Üwe Rösler og Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen i tippeligaens 7. runde. Men Röslers menn sliter med å komme inn på topplista i Klubben i mitt hjerte. Mens Ingebrigtsen kan glede seg over at Glimt er blant topp ti - enn så lenge.  Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
KNIVER OM LISTEPLASS: Muntert mellom Vikings trener Üwe Rösler og Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen i tippeligaens 7. runde. Men Röslers menn sliter med å komme inn på topplista i Klubben i mitt hjerte. Mens Ingebrigtsen kan glede seg over at Glimt er blant topp ti - enn så lenge. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer

||| FLERE av de antatte publikumsfavorittene får ikke plass på den foreløpige lista over Norges mest populære fotballklubber. 10 på topp rankingen ser slik ut i inngangen til den siste uka med avstemningen Klubben i mitt hjerte:

1. Rosenborg
2. Vålerenga
3. Brann
4. Aalesund FK
5. Molde
6. Sandnes Ulf
7. FFK
8. Stabæk
9. Bodø/Glimt
10. LSK

Nærmest disse følger Sandefjord, Strømsgodset og Sarpsborg. Det betyr at et par av de eldste traverne i norsk toppfotball foreløpig henger etter. Tilhengerne til Tromsø, Viking, Start og Lyn har bare fire dager på seg for å stemme opp sin klubb.

Stillingen i de andre klassene ser slik ut:

KLASSE 1: Her presser Sjetne fjoråsvinneren Fram IL helt i toppen. Stor framgang også for Heming og Jølster. To tidligere vinnere Roterud og Brodd er foreløpig ikke inne blant de tjue beste av fleridrettslagene med over 500 medlemmer.

KLASSE 2: Siddis er utvilsomt Stavangers mest populære idrettslag. Den lille miljøklubben utklasser Viking i antall stemmer, og holder foreløpig nordlandsklubbene Hemnes og Dalselv bak seg i teten.

KLASSE 3: Her konkurrerer altså de store fotballklubbene (se lista over). RBK har en ganske klar ledelse nå, mens Brann er helt i ryggen på VIF.

KLASSE 4: Dette er kameratklubbenes felt med lille Wam-Kam fra Oslo som årets flittigste stemmesanker tett fulgt av futsalspillerne fra Aequitas i Trondheim. Pass opp for Grenland Freestyleklubb som har gjort det godt de siste dagene.

KLASSE 5: Helt jevnt i toppen mellom de store studentklubbene NTNUI og Realkameratene fra Trondheim. BSI volleyball følger nærmest, mens Oslostudentene ennå ikke klarer å mobilisere på samme vis.

Du kan stemme i Klubben i mitt hjerte fram til førstkommende fredag kl.12.00. Resultatene kommer i Dagbladet lørdag 21.november.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media