VM-kvaliken:

100 000 flere så San Marino-seieren enn lørdagens tap:
- Det bor mer i dette laget

En halv million så Norges seier.

BLE FULGT AV EN HALV MILLION: Joshua King og Norge ble sett av 514 000 seere på Max. Her mot keeper Aldi Simoncini og Marco Berardi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLE FULGT AV EN HALV MILLION: Joshua King og Norge ble sett av 514 000 seere på Max. Her mot keeper Aldi Simoncini og Marco Berardi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 514 000 seere så i går Norges 4-1-seier over San Marino på Ullevaal Stadion. På det meste, mot slutten av kampen, var 700 000 seere innom Max.

Det kommer fram i tall fra Discovery i dag.

– Landslaget og Høgmo har fått mye pepper denne høsten, ikke minst etter kampen i Baku, men det er hyggelig å se at det norske folk ikke har gitt dem opp. Det bor mye mer i dette laget enn det de har vist så langt, og det var deilig å se at det løsnet for gutta på slutten, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks i en pressemelding.

Aserbajdsjan - Norge som ble sendt på lørdag, hadde 424 000 seere. Dermed så nesten 100 000 flere seieren mot San Marino.

Norge tok ledelsen etter elleve minutter etter et selvmål av kaptein Simoncini, men San Marino utliknet etter 54 minutter.

Tre mål på seks minutter av hjemmelaget sørget til slutt for seier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer