100 000 møtte fram til Citys triumfferd

Lyseblå fest i Manchester i kveld.

HELTEN: Sergio Agüero har scoret 23 ligamål i sin debutsesong i Premier League, og det viktigste målet av dem alle ble satt inn tre minutter på overtid mot QPR i går. Her viser argentineren fram Premier League-trofeet for City-fansen. Foto: Agüeros Twitter-profil
HELTEN: Sergio Agüero har scoret 23 ligamål i sin debutsesong i Premier League, og det viktigste målet av dem alle ble satt inn tre minutter på overtid mot QPR i går. Her viser argentineren fram Premier League-trofeet for City-fansen. Foto: Agüeros Twitter-profil Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Feirende fotballspillere på en åpen dobbeltdekker gjennom bygatene har vanligvis vært forbeholdt den røde delen av Manchester.

Men United-fansen gjør trolig klokt i å holde seg innendørs i kveld - om de da ikke har lyst til å se erkerivalens triumfferd på nært hold.

Manchester Citys første ligagull på 44 år innebærer selvfølgelig en bussparade der Premier League-trofeet vises fram for sulteforede supportere. Riktignok gjennomførte City en parade i fjor også, da de vant FA-cupen og det berømte nedtellings-banneret på Old Trafford måtte fjernes en gang for alle.

Dette er imidlertid langt gjevere - noe det solide frammøttet fortalte sitt tydelige språk om. Ifølge Manchester Evening News har rundt 100 000 mennesker møtt fram for å følge pokalens ferd gjennom gatene.

Paraden startet midt i sentrum ved rådhuset i Manchester, der lyseblå konfetti regnet ned over spillerne og de mange tusen frammøtte. En video med høydepunkter fra sesongen ble spilt av på storskjerm, før manager Roberto Mancini tok ordet og takket for støtten.

De fleste spillerne var på plass, med to unntak: Yaya Toure og Mario Balotelli. Sistnevnte skal ha reist hjem til Italia. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer