Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- 100 prosent sikker på at ingen av de andre journalistene her ikke ligger med kona di?

Cavendish i strupen på journalist.

IKKE BLID: Mark Cavendish reagerte da han fikk spørsmål om konkurrentene hans er rene. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE / NTB Scanpix
IKKE BLID: Mark Cavendish reagerte da han fikk spørsmål om konkurrentene hans er rene. Foto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE / NTB Scanpix Vis mer

(procycling.no): Mandag starter Tour de San Luis med en velkjent og rappkjeftet Mark Cavendish på startstreken.

Briten deltok lørdag på en vanlig pressekonferanse med Michal Kwiatkowski, Nairo Quintana, Carlos Betancur og Thomas Voeckler.

I strupen på jorunalist Alt gikk i sin skjønneste orden før Cavendish fikk spørsmål om han var 100 prosent sikker på at sine motstandere var rene.

- Kan du være 100 prosent sikker på at ikke noen av de andre journalistene her ikke ligger med kona di? svarte en irritert Cavendish ifølge feltet.dk.

- Der hvor det er penger å hente, er det p**khoder som jukser, men sykling er langt foran andre sportsgrener når det kommer til testing. Jeg håper alle gjør det rette, men med menneskets natur kan du aldri være sikker, fulgte briten opp.

Cavendish føler seg imidlertid trygg på at dersom noen jukser, blir de tatt.

29-åringen ble også under Tour de France i fjor svært irritert da han ble sammenlignet med Luiz Suarez - og truet Alexander Kristoff med søksmål.

Starter mandag Etixx-Quickstep-rytteren kunne valgt Tour Down Under som starter tirsdag som sitt første løp for året, men i år som i fjor velger altså spurtesset langt roligere omgivelser i Argentina.

- Tour Down Under er et WorldTour-løp og du skal være i god form allerede i januar. Det ville vært vanskelig å holdt det gående til juli. Her i San Luis er det litt mer avslappet, sier Cavendish.

Det støtter både Kwiatkowski og Quintana. Sistnevnte vant fjorårets utgave.

Tour de San Luis starter mandag kveld norsk tid.

Denne saken er levert av sykkelnettstedet procycling.no.