HAR SLÅTT SEG TIL RO: Luka Modric har ikke tenkt å forlate Tottenham med det første, selv om flere klubber sikler etter kroatens tjenester.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
HAR SLÅTT SEG TIL RO: Luka Modric har ikke tenkt å forlate Tottenham med det første, selv om flere klubber sikler etter kroatens tjenester.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ADRIAN DENNISVis mer

- 100 prosent sikker på at jeg blir i Tottenham

Modric avfeier ryktene om at han er på vei bort.

Tottenham-stjernen Luka Modric er helt sikkert på at han blir i klubben ut sesongen. Han slår dermed bein under ryktene om at han selges i januar.

Modric ønsket å gå til byrival Chelsea i sommer, men Tottenham nektet å selge midtbanejuvelen. Siden da har Spurs hatt en imponerende høstsesong og ligger på en sterk tredjeplass. For første gang siden 1980-tallet er klubben fra Nord-London for fullt med i gullkampen i engelsk toppfotball.

Suksessen gjør at Modric går langt i å utelukke en overgang til en annen klubb når overgangsmarkedet åpner i januar.

- Jeg ønsker ikke å gå gjennom det samme som i sommer. Jeg er 100 prosent sikker på at jeg blir i Tottenham ut sesongen. Selvfølgelig ligger det en teoretisk mulighet der om klubben får et tilbud man ikke kan si nei til, sier Modric til den kroatisk avisen Vecernje Novosti torsdag.

Tottenham møter Swansea i Wales lørdag.

(NTB)