- 100 prosent sikker på at Terry blir

Ancelotti tviler ikke.

PÅ VEI BORT? Manchester City ser ikke ut til å gi seg med forsøkene på å hente John Terry fra Chelsea. To bud er allerede avvist, men Terry selv har tilgode å legge ballen død. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
PÅ VEI BORT? Manchester City ser ikke ut til å gi seg med forsøkene på å hente John Terry fra Chelsea. To bud er allerede avvist, men Terry selv har tilgode å legge ballen død. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn KirkVis mer

(Dagbladet.no): Etter en overgangssesong som har ført Michael Owen til Manchester United og Carlos Tevez til Manchester City, er det vel ingen som lenger blir overrasket over noe som helst.

Ikke engang at Chelsea-kaptein John Terry vurderer å forlate Stamford Bridge til fordel for de voldsomme ambisjonene på City of Manchester.

Men nå avviser den ferske Chelsea-manager Carlo Ancelotti at østers-stumme Terry kan komme til å bytte arbeidsgiver.

- Jeg er sikker på at han blir i Chelsea. Jeg er sikker, 100 prosent. Han har kontrakt i tre år til, sier italieneren ifølge BBC.

Manchester City har allerede fått to Terry-bud avvist av London-klubben, men manager Mark Hughes virker fortsatt optimistisk med tanke på å lokke Englands midtstopper-bauta til de lyseblå.

Chelsea-angriper Salomon Kalou sier som sjefen - dette er et ikke-tema.

- Han bruker ikke tid på dette. Om han gjorde det, kunne det kanskje ha vært en forstyrrelse for laget, men du kan se at han ikke er påvirket av denne situasjonen, sier Kalou, som får støtte av målvakt Petr Cech.

- Han er den samme kapteinen han var for tre måneder siden, fem måneder siden, ett år siden, fem år siden, så jeg ser ingen forskjell. Jeg trenger ikke spørre ham om noe, for jeg ser i øynene hans at han forplikter seg, sier Cech.

John Terry selv sier foreløpig veldig lite. Så gjenstår det å se om det kan bety at han virkelig planlegger å følge Tevez, Roque Santa Cruz og co til City.