100 stemmer kan gi penger i klubbkassa

I år er det kortere vei til pengene i Klubben i mitt hjerte-kåringen.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte - fra klokka 00.01

(Dagbladet.no) Klokka 00.01 i natt åpnes stemmeslusene i Klubben i mitt hjerte-kåringen igjen.

Nyhetsbildet de siste ukene har vært sterkt preget av presidentvalget i USA. Selvfølgelig, for hvem som er president i USA betyr mye for hele verden.

Men vi her hjemme på den norske fjellrøysa har ikke hatt stemmerett. Nå starter imidlertid et valg her på Dagbladet.no hvor du definitivt har stemmerett.

410 000 i potten

Og for mange idrettsklubber er denne kåringen veldig viktig. I potten ligger nemlig 410 000 kroner, som skal fordeles til klubbene med flest stemmer.

I år ønsker vi også at alle idrettsforeningene skal ha mulighet til å vinne. Derfor vil alle de klubbene som samler flere enn 100 stemmer være med i trekningen om utstyr for 25 000 kroner. Tre lag vil bli trukket ut.

Og 100 stemmer, det bør de fleste klubbene klare med litt mobilisering.

ALLTID I TOPPEN: Rosenborgs supportere stemmer alltid klubben opp blant de høyest plasserte i Klubben i mitt hjerte-kåringen, som starter i natt. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
ALLTID I TOPPEN: Rosenborgs supportere stemmer alltid klubben opp blant de høyest plasserte i Klubben i mitt hjerte-kåringen, som starter i natt. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer

Stemmelokalet her på Dagbladet.no åpner lørdag 8. november klokka 00.01 og er åpent til fredag 21. november klokka 12.

Én klasse mindre

I år er klubbene bare delt inn i fire klasser, noe som betyr at klassen for bedrift- og studentidrettslag ikke er med.

Årsaken til dette er å holde et økt fokus på kampanjens idrettslige mål, noe som er å styrke idrettens rolle i lokalsamfunnet.

All ære til bedrift- og studentidretten, men i denne kampanjen ønsker vi å hedre de klubbene som engasjerer flest hjerter i stemmesankingen.

For du som representerer et student- eller bedriftslag har vel også en hjerteklubb?

100 stemmer kan gi penger i klubbkassa
MER GLEDE I VENTE? Stabæk-fansen har feiret seriegull, denne helga er det cupfinalefest og kanskje de kan hevde seg i Klubben i mitt hjerte også?