11 grunner til seier

TORINO (Dagbladet): Her er 11 gode grunner til Rosenborg-seier i kveld. Dagbladet gir deg en veiledning i hva du skal kikke etter når du følger Rosenborg-gutta i forsøket på å bli heltene i et fotballdrama med fire toppklubber involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HEIA ROSENBORG - HEIA NORGE: Alt er klart for tidenes norske klubbkamp i kveld.

Jørn Jamtfall

  • Har en nøkkelrolle som igangsetter av spillet med presise og raske utkast i god RBK-tradisjon. Alle lag er sårbare etter et fullført angrep - med litt dårlig konsentrasjon, litt mangel på krefter og ofte stor grad av ubalanse. En rastløs type som ikke må bli for heit i toppen. Har vist bra form i det siste.

André Bergdølmo

  • Offensiv backtype, både med og uten ball. Flink til å lese spillet - og å bryte foran motstanderen. Like god med begge bein, og har derfor en naturlig selvtillit og autoritet i spillet. Viktig brikke som setter standard i den avgjørende avveiningen mellom kyniske klareringer og konstruktive igangsettinger.

Bjørn Otto Bragstad

  • Sammen med Erik Hoftun Rosenborgs beste spiller på trenernes interne poengbørs. Meget god som førsteforsvarer, sterk både langs bakken og i lufta. Kan få problemer mot kvikke spillere som stikker bak ham. Inzaghi er en slik en - ofte på en flikk fra Zidane.

Erik Hoftun

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer