Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

11 mål på fire kamper

I kveld møter Thorstein Helstad Strømsgodset igjen.

• Dagbladet.no direkte: Brann - Strømsgodset kan du følge på live.dagbladet.no kl. 19

(Dagbladet.no): Fire møter med Strømsgodset, 11 mål og et snitt på 2,75 per kamp. 

Det er Thorstein Helstads utgangspunkt foran kveldens hjemmemøte med drammenslaget. Sjøl husker spissen særlig godt hat-tricket i 4-2-seieren på Marienlyst forrige sesong.

- Det var en av de bedre bortekampene i fjor, og en god opplevelse. Etter noen svake bortekamper tidligere spilte vi vårt eget spill, mimrer han sammen med Bergens Tidende (BT).

- Kan ikke love reprise
I sin første hjemmekamp denne sesongen, mot Fredrikstad, slo han til og scoret tre mål, og det etter en vintersesong med måltørke. Så fulgte en målløs kamp mot Aalesund.

I dag er det igjen duket for kamp i Bergen, men fjorårets toppscorer tør ikke love målfest.

 - Alle målene mot dem er nok mer en tilfeldighet, men kampene har vært veldig underholdende og åpne. Jeg tror Strømsgodset kommer til å legge seg mer bakpå denne gangen. Så jeg kan nok ikke love en reprise, sier han til BT.

Skulle Brann likevel vinne med mer enn to mål i kveld, vil de klatre til topps på tabellen, på målforskjell. Artig nok så gjelder faktisk akkurat det samme for Strømsgodset.

Sjukdomsproblemer for Godset

image: 11 mål på fire kamper

Men Strømsgodset stiller sannsynligvis svekket ettersom venstreback Joel Riddez, som var med Dagbladets lag etter seieren over Rosenborg i forrige serierunde, er blitt sjuk.

Inn på backen kommer Kristian Sørli, som får som oppgave å stanse Jan Gunnar Solli.

- Det kommer til å gå bra. Kristian er i meget bra form om dagen, forsikrer SIF-trener Ronny Deila for Drammens Tidende.

For Brann er Kristjan Örn Sigurdsson suspendert, og erstatteren Azar Karadas har slitt med sjukdom. Men Branns hjemmesider melder i ettermiddag at han er spilleklar.

HAT-TRICK: Her setter Thorstein Helstad inn et av sine tre mål i Branns 4-2-seier på Marienlyst i fjor. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
HAT-TRICK: Her setter Thorstein Helstad inn et av sine tre mål i Branns 4-2-seier på Marienlyst i fjor. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media