Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- 11 måneders jobb, 57 spilte kamper, tre titler

Mourinho mener han er årets fotballtrener, ikke Vicente del Bosque.

PASSE SELVSIKKER: José Mourinho er ikke i tvil om hvem som egentlig fortjener å bli kåret til årets trener. Hint: Han har initialene «JM».Foto: SCANPIX/EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
PASSE SELVSIKKER: José Mourinho er ikke i tvil om hvem som egentlig fortjener å bli kåret til årets trener. Hint: Han har initialene «JM».Foto: SCANPIX/EPA/JUAN CARLOS HIDALGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

José Mourinho er årets fotballtrener, ikke Spanias gulltrener Vicente del Bosque. Det mener iallfall José Mourinho.

Den ubeskjedne portugiseren hevder overfor den italienske avisen Gazzetta dello Sport at han har oppnådd mer i 2010 enn mannen som styrte Spania til nasjonens første VM-gull i fotball.

- Jeg har valget klart. 11 måneders jobb, 57 spilte kamper, tre titler inkludert den gjeveste av dem alle (mesterligaen) (pluss cup og serie i Italia). Jeg har vunnet alt. Det er ikke mulig for meg å vinne mer enn det, sier José Mourinho.

Mannen som byttet fra italienske Inter til spanske Real Madrid i sommer, er ikke like imponert over VM-bragden til Spania. Ifølge Gazzetta er det mannen som avgjorde VM-finalen mot Nederland, Andrés Iniesta, som vil bli kåret til årets spiller (Gullballen).

- Om vinneren blir Iniesta, som dessverre ikke fikk med seg årets første fem måneder på grunn av skader, men som spilte seks kamper og scoret et mål i Sør-Afrika (VM), kan absolutt alt skje i et VM-år uten at det betyr noe som helst.

Gullballen skal deles ut i Zürich 10. januar.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!