Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

1,1 millioner så Norge - Danmark på TV

Nesten like mange seere som VM-finalen.

POPULÆR KAMP: Ullevaal stadion var stappfull og nordmenn benket seg også foran TV-skjermene for å følge kampen mot Danmark lørdag kveld. Her utlikner Erik Huseklepp til 1-1 for Norge. Foto: Eirik Helland Urke, Dagbladet
POPULÆR KAMP: Ullevaal stadion var stappfull og nordmenn benket seg også foran TV-skjermene for å følge kampen mot Danmark lørdag kveld. Her utlikner Erik Huseklepp til 1-1 for Norge. Foto: Eirik Helland Urke, Dagbladet Vis mer

Vel 1,1 millioner TV-seere fulgte Norge-Danmark lørdag.

På det meste var 1,2 mill. innom i 1-1-kampen. Samme kanal sendte VM-finalen i fjor (1,28 mill. seere).

- Tallene er gledelige og viser igjen at landslaget under Drillo engasjerer. Da Erik Huseklepp satte inn 1-1-målet, var det godt over 1,2 millioner seere. Det er moro at så mange tok del i den opplevelsen, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en pressemelding.

Kvinnehåndball topper TV2s seerranking for sport. 1,39 millioner seere så VM-finalen fra 1997. Den gikk mot Danmark og ga et sviende stort norsk tap.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media