11 ut og 11 inn for Ståle Solbakken

Storopprydning i FC København.

NYTT LAG: Ståle Solbakken har gjort store endringer i årets FC København-mannskap og ser seg nå fornøyd med den troppen han har. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
NYTT LAG: Ståle Solbakken har gjort store endringer i årets FC København-mannskap og ser seg nå fornøyd med den troppen han har. Foto: Kristian Ridder-NielsenVis mer

Ståle Solbakken setter trolig kjøpspunktum for sommeren etter å ha hentet ni nye spillere den siste tiden.

I går ble stopperveteranen Mikael Antonsson hentet «hjem» fra Bologna, mens Olof Mellberg er på vei ut. Ifølge den danske avisen Ekstra Bladet er Solbakken fornøyd med dagens tropp, og han jobber ikke med flere overganger.

Med ni spillere inn, samt Mikkel Wohlgemuth som er hentet fra U19-laget og Marvin Pourie som er tilbake fra lån, har Solbakken fått tilgang på elleve nye spillere i førstelaget.

- Planla seks-sju Samtidig har også en ellever forlatt klubben.

- Vi hadde planlagt seks-sju handler, og så er det blitt to-tre til. Jeg følte at vi manglet noe sist sesong. Som trener har man noen ganger følelsen av at man må flytte de siste prosentene ved å gjøre noe. Da jeg kom hit i fjor, var overgangsvinduet nesten lukket, og om vinteren er det alltid vanskelig å handle, sier FCKs norske trener til avisen.

- Ingenting på gang Solbakken sier seg tilfreds med troppen han nå har til rådighet. Den er verken for bred eller for slank.

- Vi har en god gruppe spillere, men så er der også noen spørsmålstegn. For eksempel Franco Mussis og hvor lang tid han skal bruke på å komme på plass. Men jeg har en god følelse.

- Jeg tviler på at det kommer flere inn, men jeg vil ikke si noe dumt nå i tilfelle det skjer noe likevel. Men ingenting er på gang akkurat nå, sier han.

Solbakkens og FCKs neste oppgave er ukrainske Dnipro i mesterligaens 3. kvalifiseringsrunde. Første kamp spilles i Kiev onsdag.

(NTB)