12-åring syntes ikke Mourinho var så spesiell

Mourinho svarte med lugging og ørefik.

(Dagbladet.no): Ingen har noen gang betvilt at José Mourinho har høye tanker om seg selv. Det fikk den 12 år gamle portugisiske skolegutten Pedro smertelig erfare tidligere denne uka.

12-åringen går på samme skole som Mourinhos datter Matilde (11). Hun sladret om at Pedro hadde fornærmet ham, og sagt «pappaen din er ikke den beste» - noe som gjorde «The Special One» illsint.

Om Pedro hadde slurvet med leksene sine tidligere skal være usagt, men nå lærte han i det minste en dyrekjøpt lekse. For Mourinho lot som vanlig ikke provokasjonen passere upåaktet.

Ifølge en rekke medier skal Mourinho ha grepet fatt i gutten, ristet og lugget ham, samt gitt ham en ørefik da han hentet datteren på skolen.

Rapportene sier ingenting om at Mourinho pusset sin berømte Yorkshire Terrier på 12-åringen.

Etterpå måtte han stå skolerett for rektor Isabel Simao.

- Gutten gråt, men vi roet ham ned. Det var ikke noen store greier, vi undersøkte og håndterte det som skjedde, sier hun ifølge Daily Telegraph.

Dette er ikke første gangen unger klarer å hisse på seg Mourinho. I sin tid som Chelsea-manager gikk han en gang til det skritt å kritisere ballguttene fordi de ikke hentet ballene raskt nok.

THE SPECIAL ONE: Matildes framtidige kjæreste bør veie sine ord nøye før han møter José Mourinho for første gang. Den tidligere Chelsea-manageren tok grep da en 12 år gammel skolegutt fortalte datteren hans at pappaen hennes ikke var den beste. Foto: AP
THE SPECIAL ONE: Matildes framtidige kjæreste bør veie sine ord nøye før han møter José Mourinho for første gang. Den tidligere Chelsea-manageren tok grep da en 12 år gammel skolegutt fortalte datteren hans at pappaen hennes ikke var den beste. Foto: AP Vis mer

Denne gangen skal Mourinho ha angret seg fælt.

- Han sa han var lei seg for det som skjedde, og skrev et formelt brev der han beklaget til skolen, gutten og foreldrene hans, og de virket fornøyde med det, sier Simao.

Pedros far, Antonio Farrim, er ikke langsint.

- Alt er i sin skjønneste orden, forsikrer han.

12-åring syntes ikke Mourinho var så spesiell