12 ganger pengene til de som fulgte Dagbladet-tipperen sist

Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg

Igjen må jeg skrive at jeg håper du fulgte tipsene mine i det forrige Oddsprogrammet. Det ble tipset om to objekter til god odds, 3,45 og 3,55. Begge objektene innfridde, og de som spilte disse fikk et solid overskudd.

Var man dristig nok til å spille dobbelen fikk man over 12 ganger pengene tilbake!

Helgen før det igjen ga tipsene i Oddsprogrammet nær 5 ganger innsatsen tilbake, og de som har fulgt tipsene i Oddsprogrammet denne høsten har gått med et meget solid overskudd!

Igjen anbefales to kamper som ser brukbare ut:

Lørdagens oddsspill

61. Leeds - Crystal Palace B (2,40)
73. Coventry - Portsmouth H (1,70) 

Leeds-kampen kan du også spille single, noe jeg i utgangspunktet alltid anbefaler hvis mulig. Spiller du dobbelen får du 4,08 i odds. Leveringsfristen er 15:55 lørdag.

Forbedret tilbud fra Norsk Tipping
Natt til mandag bytter Norsk Tipping ut sin aldrende Langoddsen-teknologi, og gjennomfører en liten revolusjon. De klassiske Langoddsen-programmene blir fjernet, og på web og mobil vil nå i teorien tusenvis av tippeobjekter være tilgjengelig til en hver tid. Samtidig gis bedre systemmuligheter, og noe mange har etterspurt: Premieutbetalinger vil gjennomføres langt raskere enn før.

Dette betyr at oddstilbudet stenges klokken 19 søndag, og åpner i løpet av mandag. Her på Dagbladet må du regne med en liten overgangsperiode mens vi i all hast får opp nye oddstipssider, men jeg lover at det skal leveres tips allerede til tirsdagens Premier League-kamper. 

Les forøvrig denne artikkelen om endringene: Flere vinnermuligheter på Langoddsen

For å nyttegjøre deg det nye tilbudet er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!