12 kulehull i NFL-stjernens limo

Darrent Williams (24) drept etter krangel på nyttårsfest.

(Dagbladet.no:) Den amerikanske NFL-stjernen Darrent Williams (24) ble skutt og drept på vei bort fra en nyttårsfest i Denver natt til mandag.

Han satt i en limousin sammen med flere venner, da en bil kom kjørende opp på siden av dem og fyrte løs mot bilen.

Ifølge nyhetsbyrået AP var det over 12 synlige hull i limousinen som i kveld norsk tid har blitt gransket av politiet i Denver. Ett vindu var helt knust og fire andre hadde kulehull.

Krangel på utested

Det er foreløpig ukjent hvor mange personer som var i limousinen da den ble beskutt. To andre - en kvinne og en mann - ble også truffet, men de er ikke livstruende skadd.

Amerikanske medier melder mandag kveld at også Williams\' lagkamerat fra Denver Broncos Javon Walker satt i bilen. Det vil ikke politiet bekrefte.

Lokalavisa Rocky Mountain News skriver at Williams og flere Broncos- og Denver Nuggets-spillere var på en nyttårsfest på nattklubben The Shelter før drapet.

- Det var en opphetet krangel på utestedet, sier Broncos-spiller Tatum Bell.

12 kulehull i NFL-stjernens limo

Han vet ikke om Williams eller noen av de andre i bilen var involvert i denne krangelen, og kan derfor heller ikke si noe om dette kan være foranledningen til drapet.

Etterlyser bil

- Det var en konfrontasjon mellom noen av personene i limousinen, og en annen gjeng på nattklubben, sier polititalsmann Sonny Jackson til ESPN.

Politiet har foreløpig ikke brakt noe motiv på det rene, og det er ikke sikkert at det var Williams som var gjerningsmennenes «mål».

Sonny Jackson forteller at de nå etterlyser en hvit Suburban eller Tahoe, som kan ha vært involvert i skytingen.

Flere NFL-spillere har etter drapet gått ut og snakket varmt om Williams. Han kom til Broncos fra Oklahoma State i 2005.

- Når noe sånt skjer får du bare lyst til å bli hjemme og ikke gå ut. Det er forferdelig. Han var en fantastisk fyr, sier Kevin Williams fra Minnesota Vikings. Han spilte sammen med Darrent i Oklahoma i to år.

Drapet skjedde natta etter at Broncos tapte 26-23 for San Francisco 49ers, og dermed ikke kom videre til sluttspillet i NFL.

SØRGER: Von Shay sørger over tapet av vennen Darrent Williams.
PÅ NATTKLUBB: NFL-stjernene feiret nyttårsaften på dette utestedet, The Shelter. Blant annet sammen med flere basketstjerner fra Denver Nuggets.
AKKURAT SLÅTT UT: Darrent Williams\' Denver Broncos tapte og gikk glipp av sluttspillet kvelden før drapet på nyttårsaften.