- 12 spillere blir straffet

Benitez vil ikke vise nåde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Liverpool-ledelsen hadde håpet at de ved å ikke snakke om skandalen i Portugal ville klare å holde fokus på morgendagens kamp mot Barcelona.

Slik gikk det selvfølgelig ikke.

Alt handler om alkohol, golfkøller og utenomsportslige ting.

• Les alt om Liverpool-skandalen

Intern etterforskning

Alle spillerne som var involvert i karaokesyngingen og det påfølgende bråket i Algarve, er med i troppen som skal møte de regjerende Champions League-mesterne på Camp Nou i morgen.

Men ifølge The Guardian vil minst 12 av spillerne bli straffet for regelbrudd i forbindelse med festen, som pågikk utover den tida manager Rafael Benitez hadde fastsatt som leggetid.

Jamie Carragher er en av få som ikke var med på festen. Han dro tilbake til England for å delta i en begravelse på torsdag.

- 12 spillere blir straffet

Klubbledelsen har satt i gang en intern etterforskning, og det er ventet at spillerne vil bli møtt med sanksjoner når de kommer hjem fra Spania på torsdag.

Riise har ikke fått bot

De fleste spillerne vil bli bøtelagt for å ha vært ute til over halv ett om natta, men Craig Bellamy og Jerzy Dudek kan vente seg enda heftigere bøter.

Waliseren kan trolig vente seg to ukers lønn i bot (nærmere én million kroner), for å ha truet John Arne Riise med ei golfkølle. Dudek ble påsatt håndjern av politiet, før han til slutt roet seg.

I går ble det meldt at Bellamy og Riise allerede er bøtelagt av klubben, men dette stemmer ikke.

- Klubben har fortsatt ikke bestemt hvilke spillere som får bot. Ergo har ikke Riise fått bot heller, sier en velinformert kilde til Dagbladet.

1,8 mill. i bøter

Men bøtene kommer og Benitez skal være rasende over det som skjedde. Han er skuffet over at spillerne brøt de interne reglene og over at det for noen spillerne ble litt vel utagerende festing.

<strong><b>UROKRÅKA:</strong></b> Craig Bellamy har vært i trøbbel før. Nå er han den av Liverpool-spillerne som kommer til å få den største bota, men også et dusin av lagkameratene hans vil bli bøtelagt. Foto: AP
UROKRÅKA: Craig Bellamy har vært i trøbbel før. Nå er han den av Liverpool-spillerne som kommer til å få den største bota, men også et dusin av lagkameratene hans vil bli bøtelagt. Foto: AP Vis mer

Ifølge The Sun kommer klubben til å ilegge spillerne bøter som totalt kommer opp i 150 000 pund - 1,8 millioner kroner.

Det er klubbrekord, og da kommer det i det minste penger inn i kassa.

Men Liverpool skulle nok vært foruten disse pundene.

- Turen skulle sveise gutta mer sammen, men gutta brøt reglementet og alle som gjorde det vil bli straffet, sier en kilde til The Sun.

VIL HA KAMPFOKUS: Rafael Benitez håper på fokus på morgendagens kamp mot Barcelona, og spillerne vil først etter dette få straffene sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer