120 Odds-kamper

Fotballen er over oss som aldri før. Det er kamper nesten hver eneste dag i Norge og Europa. Det tar Norsk Tipping konsekvensen av. Fra 18. oktober blir det to Odds-program med inntil 120 kamper gjennom uka.

Til nå er spillerne vant til å få ett Odds-program i uka, som går fra tirsdag til mandag. Fra uke 42 vil du få et program som går fra tirsdag til torsdag, dagen etter får du et nytt program som går fra fredag til mandag.

- Nå blir vel Odds-spillet enda mer attraktivt, produktsjef Asbjørn Nilsen i Norsk Tipping?

- Ja, vi tror det. Med inntil 120 kamper i uka - en fordobling - er det klart at produktet til spillerne blir bedre, sier Nilsen til Dagbladet.

Flere valgmuligheter

- Hva er hovedårsaken til at dere går over til to programmer i uka?

- Slik det er nå får spillerne sjelden tilgang til kamper i norsk og engelsk 1. divisjon, samt tysk Bundesliga og spansk fotball. Det har vært uheldig og et savn.

- Men det er heller ikke uten betydning for Norsk Tipping å tjene mer penger?

- Selvsagt ønsker vi det, og Odds-spillet bare vokser i Norge. Nå er det større enn fotballtippinga, sier Nilsen.

- Tirsdag denne uka satte vi rekord igjen, med nesten sju millioner kroner. Går det som vi håper, setter vi ukerekord på mellom 27 og 30 millioner kroner.

Én milliard

- Med dobbelt så mange kamper forventer dere vel stor økning i spillet?

- I år kommer Oddsen til å omsette for ca. én milliard kroner. Med to program fra oktober forventer vi en økning i tillegg på ca. 100 millioner.

Norsk Tipping kommer til å ha to Odds-program ca. 20-25 uker i året, i perioden oktober til april- mai, da de fleste ligaer i Europa spilles. De øvrige ukene i året blir det ett program som dekker uka.

- Er dere med på å hause opp fotballen enda mer i Norge?

- Neida, så stor betydning kan ikke tillegges tippeselskapet. Utviklingen innen fotballen går uavhengig av oss. Men det er hyggelig at fotballfeberen kan bidra til større overskudd til idrett, kultur og forskning, sier Asbjørn Nilsen til Dagbladet og understreker:

- I fjor fordelte Norsk Tipping ca. 2,6 milliarder kroner likt mellom de tre.

Fra 18. oktober kan det bli enda mer til samfunnsnyttige formål. Og til deg som Oddsspiller.