POPULÆRT: 1,27 millioner så Therese Johaug og Kristin Størmer Steira sikre seg en 2. og 3. plass i årets Tour de Ski. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
POPULÆRT: 1,27 millioner så Therese Johaug og Kristin Størmer Steira sikre seg en 2. og 3. plass i årets Tour de Ski. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTIVis mer

1,27 millioner fulgte Tour de Ski-avslutningen

Forrige ukes mest sette TV-program.

Tour de Ski var forrige ukes mest sette program på norsk fjernsyn. Ved målgang i Cavalese søndag hadde NRK 1,27 millioner seere.

Seertallet for herrenes Tour-innspurt var det høyeste kanalen oppnådde forrige uke. Avslutningsetappen i Touren hadde 1.147.000 seere i snitt.

Gode tall var det også for hoppuken, som trakk 979.000 nordmenn til TV-skjermene under annenomgangen av avslutningsrennet i Bischofshofen søndag.

- Dette er fantastisk hyggelige tall. Aldri før har vi hatt så høye seertall under Tour de Ski, sier NRKs sportssjef Rune Haug til NTB.

- Og nå har jo Petter Northug uttalt at Tour de Ski blir viktigere for ham enn OL, så vi kommer til å satse minst like tungt på Touren neste år, legger Haug til.

(NTB)