13 = ulykke for målløs Ragnhild Gulbrandsen

MALVIK (Dagbladet): Trondheims/Ørn - Arna/Bjørnar: 1-1 (0-0). Landslagsspiss Ragnhild Gulbrandsen (24) gikk av banen uten å score mål for første gang på 13 kamper. Dermed gikk serieleder Trondheims/Ørn på et sjeldent poengtap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- At jeg ikke scorer driter jeg i, men det er ille at vi ikke vinner, sa en tydelig skuffet og irritert Gulbrandsen etter at det hele var over.

I nesten et helt år har hun scoret i hver eneste kamp. Vi må helt tilbake til oppgjøret mot Setskog/Høland 1. juli i fjor, for å finne den forrige kampen hun ikke laget mål. Det betyr at hun har funnet veien til nettmaskene i hele 12 kamper på rad, noe som er rekord i toppserien for kvinner.I Abrahallen i går var det stopp.

- Det er litt uvant, men du kan ikke forlange å score i hver kamp, heller, sier jenta som ble toppscorer med 24 mål i fjor og som også topper scoringsstatistikken hittil i år med ni mål.

- Arna/Bjørnar er et godt lag som spiller veldig defensivt, men vi har sjanser nok til å kunne avgjøre, sier Ragnhild Gulbrandsen om laget som overraskende lå på andreplass foran gårsdagens toppoppgjør.

Dommeren

En av Norges nøkkelspillere i EM-sluttspillet om en drøy måned var derimot ikke målløs etter kampen. Da ga hun klar beskjed om hva hun mente om dommer Vibeke Larsen:

- Dommeren var dårlig og ødela mye for oss. Arna/Bjørnar fikk mange billige frispark, og et feilaktig idømt straffespark som de scoret på. Det virket som hun dømte mot oss hele tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer