13 = ulykke for målløs Ragnhild Gulbrandsen

MALVIK (Dagbladet): Trondheims/Ørn - Arna/Bjørnar: 1-1 (0-0). Landslagsspiss Ragnhild Gulbrandsen (24) gikk av banen uten å score mål for første gang på 13 kamper. Dermed gikk serieleder Trondheims/Ørn på et sjeldent poengtap.

- At jeg ikke scorer driter jeg i, men det er ille at vi ikke vinner, sa en tydelig skuffet og irritert Gulbrandsen etter at det hele var over.

I nesten et helt år har hun scoret i hver eneste kamp. Vi må helt tilbake til oppgjøret mot Setskog/Høland 1. juli i fjor, for å finne den forrige kampen hun ikke laget mål. Det betyr at hun har funnet veien til nettmaskene i hele 12 kamper på rad, noe som er rekord i toppserien for kvinner.I Abrahallen i går var det stopp.

- Det er litt uvant, men du kan ikke forlange å score i hver kamp, heller, sier jenta som ble toppscorer med 24 mål i fjor og som også topper scoringsstatistikken hittil i år med ni mål.

- Arna/Bjørnar er et godt lag som spiller veldig defensivt, men vi har sjanser nok til å kunne avgjøre, sier Ragnhild Gulbrandsen om laget som overraskende lå på andreplass foran gårsdagens toppoppgjør.

Dommeren

En av Norges nøkkelspillere i EM-sluttspillet om en drøy måned var derimot ikke målløs etter kampen. Da ga hun klar beskjed om hva hun mente om dommer Vibeke Larsen:

- Dommeren var dårlig og ødela mye for oss. Arna/Bjørnar fikk mange billige frispark, og et feilaktig idømt straffespark som de scoret på. Det virket som hun dømte mot oss hele tida.

Toppkampen ble jevn og spennende, med mange tøffe dueller. Lagene spilte seg til få sjanser, og det gikk hele 75 minutter før Unni Lehn satte inn det første målet. Sju minutter seinere reduserte Eli Anne Skartun på straffe.

Tilfreds

Arna/Bjørnar-trener Odd Einar Fossum vil ikke uttale seg om straffesituasjonen, fordi han ikke så den skikkelig, men han er tilfreds med resultatet.

- Vi er fornøyde med ett poeng. Det er ikke mange som greier det mot Trondheims/Ørn. Selv om de har flere sjanser enn oss, er også vi farlige hele veien, så jeg synes ikke det er rett å si at vi ranet til oss poenget, sier Fossum.

<B>BOM PÅ BOM:</B> Etter å ha scoret mål i 12 kamper på rad, måtte Ragnhild Guldbrandsen i går gå av banen uten å ha funnet veien til nettmaskene.