13-åringer angrepet med bengalske lys

Norway Cup beklager.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Lillehammers Norway Cup-lag i 13-årsklassen ble i natt angrepet av bengalske lys på Nordstrand Skole mens de sov, skriver gd.no.

På grunn av varmen hadde spillerne vinduet på klasserommet åpent. Klokka var litt over ett da lysene ble kastet inn i rommet og spillerne bråvåknet av et smell.

- Jeg merket fort at det brant i dyna og madrassen, og en av våre ledere var raskt frempå og fikk kastet alt ut på gårdsplassen. Jeg må innrømme at jeg synes det var en nifs opplevelse, sier Gabriel Melchior Sæther, som befant seg midt i dramaet.

Politi og ambulansepersonell kom raskt til stede og ingen skal ha blitt skadet. Gjerningsmennene er foreløpig ikke tatt.

Norway Cup huser et enormt antall spillere og ledere I løpet av uka. Arrangørene beklager nattas hendelse på Nordstrand.

- Vi kan ikke annet enn å beklage. Det skal ikke skje, men et par lokale helter har tydeligvis klart å finne et lite øyeblikk der verken politiet eller våre øvrige vakter var akkurat der. Vi har nemlig våkne vakter på samtlige skoler, men de kan selvsagt ikke være på flere steder samtidig, sier Rolf Fjeld, som er ansvarlig for all innkvartering under Norway Cup.

• Les også: Frykter voldelige lag i Norway Cup

BENGALSKE LYS: Brann-supporterne feiret med bengalske lys etter at seriegullet endelig gikk i boks i fjor. Illustrasjonsfoto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX
BENGALSKE LYS: Brann-supporterne feiret med bengalske lys etter at seriegullet endelig gikk i boks i fjor. Illustrasjonsfoto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX Vis mer
13-åringer angrepet med bengalske lys