Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

13 av 14 norske utespillere scoret mot Tsjekkia

- Dårlig av meg, rett og slett, sier den eneste målløse.

MÅLLØS: Stine Bredal Oftedal var den eneste av 14 norske utespillere som ikke scoret mot Tsjekkia. Det eneste forsøket hennes traff tverrliggeren. Foto: Bjørn Langsem
MÅLLØS: Stine Bredal Oftedal var den eneste av 14 norske utespillere som ikke scoret mot Tsjekkia. Det eneste forsøket hennes traff tverrliggeren. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

NOVI SAD (Dagbladet): Norge - Tsjekkia 31-21 (19-10).

Norge valset over Tsjekkia i åttedelsfinalen i VM, og vant med ti mål. Allerede etter første omgang ledet Norge med ni, og kampen var punktert.

Utover i andre omgang var ett av få spenningsmomenter om alle de norske utespillerne skulle komme på scoringslista. Det gjorde de bare nesten. Stine Bredal Oftedal eneste avslutning smalt i oversiden av tverrliggeren.

Oftedal tar det imidlertid med godt humør at Dagbladet «mobber» henne for ikke å ha scoret.

- Åhhh, nei. Det er dårlig av meg, rett og slett. Når alle andre leverer så bra, så klarte ikke jeg det, sier 22-åringen med et smil.

- Jeg burde satt den, men stanga var litt i veien.

Sanna Solberg var den 13. og siste av 14 utespillere som scoret. Det skjedde seks minutter før slutt, og hun rakk også å score ett til på tampen.

- Ja, jeg venta litt. Det var ikke så bra skudd i første omgang, men det var deilig at det løsnet, sier venstrekanten til Dagbladet.

Bredal Oftedal har slitt med en mageinfeksjon og ikke spilt de to siste kampene, og fikk ikke så mange minutter i dag, heller.

- Jeg er egentlig bra nå. Men jeg merker at pulsen kom veldig fort, mye fortere enn den pleier. Så jeg merker i kroppen at jeg har ligget litt i senga. Men det gjør man vel alltid etter å ha vært syk.

Nå gleder hun seg til kamp mot vertsnasjonen Serbia i kvartfinalen på i morgen kveld.

- Jeg tipper det blir en haug med tilskuere. Det er jo det som er moro. Samtidig er de tøffe på hjemmebane, så det er litt både og. Men for stemningen og kampen, er det bra å møte Serbia.