13 Chelsea-spillere på skadelista

Sesongstarten kan bli spolert.

Chelsea hadde så få seniorspillere klare til den offentlige treningen tirsdag, at klubben så seg nødt til å unnskylde forestillingen.

3000 ivrige Chelsea-fans hadde møtt opp for å overvære treningen, men de måtte se langt etter spillere som John Terry, Michael Ballack, Wayne Bridge, Didier Drogba, Arjen Robben, Salomon Kalou, Glen Johnson, Andrej Sjevtsjenko, Claude Makelele, Paulo Ferreira, Florent Malouda, Petr Cech og Ashley Cole.

Malouda, Cech og Cole er alle tvilsomme til sesongen første kamp, mens de øvrige er ute med skader.

Dermed risikerer Chelsea å måtte benytte seg av mindre nyinnkjøp som Steve Sidwell, Tal Ben Haim og Claudio Pizarro i seriepremieren hjemme mot Birmingham. Men det er likevel optimisme å spore hos Sidwell, som kom fra Wigan foran sesongen.

- Vi har en tropp som er bred nok. Dette gir nye ansikter en sjanse, som igjen åpner opp nye dører og muligheter, sa han.

(NTB)

SKADEKRISE: Av spillerne på dette bildet er det bare Joe Cole som ikke sliter med skade. Denne gangen kan José Mourinho med rette klage over skader dersom det går skeis med Chelsea i ligaåpningen mot Birmingham. Foto: REUTERS
SKADEKRISE: Av spillerne på dette bildet er det bare Joe Cole som ikke sliter med skade. Denne gangen kan José Mourinho med rette klage over skader dersom det går skeis med Chelsea i ligaåpningen mot Birmingham. Foto: REUTERS Vis mer