13 dager utgjør forskjellen på FCK og serieleder Midtjylland

- Vår akilleshæl, sier Solbakken.

AKILLESHÆL: - Vår akilleshæl er de 13 dagene der vi møtte Hobro, FC Midtjylland og FC Vestsjælland. I løpet av de 13 dagene tok vi kun ett poeng, sier Ståle Solbakken.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
AKILLESHÆL: - Vår akilleshæl er de 13 dagene der vi møtte Hobro, FC Midtjylland og FC Vestsjælland. I løpet av de 13 dagene tok vi kun ett poeng, sier Ståle Solbakken. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To svake uker i august ergrer FC København-trener Ståle Solbakken mest når han skal gjøre opp status for årets sesonginnledning.

Etter tre strake seirer snublet FCK søndag og måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Sønderjyske. Serieleder Midtjylland slo på sin side Nordsjælland 2-0 fredag, hvilket betyr at Solbakken & co. nå har ni poeng opp til tabelltoppen.

Det er imidlertid andre ting enn helgens kamp som plager Solbakken når han ser tilbake på høstens kamper.

- FC Midtjylland har vært enormt stabile gjennom hele sesongen. Vår akilleshæl er de 13 dagene der vi møtte Hobro, FC Midtjylland og FC Vestsjælland. I løpet av de 13 dagene tok vi kun ett poeng, sier FC København-treneren.

Kjent posisjon - De åtte poengene vi mistet i den perioden, er de poengene vi nå ligger etter dem. I de siste seks-sju kampene har vi tatt like mange poeng som Midtjylland, så det er de 13 dagene som er forskjellen, tilføyer han.

At serielederen fra Jylland har satt seg i en meget fordelaktig posisjon, er det liten tvil om.

- Vi i FC København har vært i den posisjonen mange ganger, og det er en meget, meget behagelig posisjon. Den gjør at de kan spille mer fritt, for de kjenner ikke på det samme presset, sier Solbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer