13 minutter før slutt rystet det israelske laget Southampton

Ute av Europa League.

JUBLET VBILT: Maor Buzaglo (to fra venstre) jubler med lagkameratene etter de rystet Southampton. Foto: NTB Scanpix
JUBLET VBILT: Maor Buzaglo (to fra venstre) jubler med lagkameratene etter de rystet Southampton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Southampton - Hapoel Be'er Sheva 1-1

(Dagbladet): Det lå dramatikk i lufta da Southampton og det israelske laget Hapoel Be'er Sheva møttes til siste gruppespillkamp i kveld.Begge hadde sju poeng før oppgjøret, og kjempet om andreplassen i gruppa bak overlegne Sparta Praha.

Southampton ville ta seg videre på 0-0, men hvis bortelaget scoret - måtte Premier League-laget vinne kampen. Dette på grunn av innbyrdes bortemål - som ville avgjøre.

Og 13 minutter før slutt rystet laget fra Israel Southampton. Målet kom etter at Oriol Romeu klønet det til i eget forsvar.

Den spanske forsvarsspilleren bommet totalt på en klaring som landet i beina til Maor Buzaglo. Han stormet mot sekstenmeteren og banket ballen tilbake i lengste hjørne.

En herlig prestasjon, men laget burde likevel sende en takk til Romeu.

Southampton ga ikke opp - og startet en solid sluttspill. Ett minutt på overtid utlignet Virgil van Dijk, men det var ikke nok, selv om Maya Yoshida stupheadet ballen like utenfor da The Saints presset på i slutteminuttene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer