Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Russere utestengt fra OL:

13 nye russiske anker behandles av CAS

Idrettens Voldgiftsrett (CAS) skal totalt ta en avgjørelse i 60 russiske anker om å få delta i OL. Torsdag dukket ytterligere 13 anker opp, melder CAS.

ANKER: Blant annet blir anken til skøyteløperen Pavel Kulizhnikov behandlet av CAS. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad/NTB scanpix
ANKER: Blant annet blir anken til skøyteløperen Pavel Kulizhnikov behandlet av CAS. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av de 13 er det sju utøvere og blant andre skøyteløperne Pavel Kulizjnikov, Denis Juskov og skiskytteren Alexander Loginov.

De vil få sine anker avgjort i løpet av dagen, heter det i en pressemelding fra CAS.

Fra før skal CAS fatte en beslutning i ankene fra 47 russiske utøvere og ledere som i utgangspunktet ikke ble invitert til OL på grunn av Russlands statskontrollerte doping under OL på hjemmebane fire år siden.

CAS frifant i forrige uke en rekke utøvere som var utestengt av IOC, blant andre langrennsløperen og gullvinneren Alexander Legkov.

CAS har tidligere varslet at de vil offentliggjøre sine avgjørelser i løpet av torsdag kveld eller fredag morgen lokal tid i Sør-Korea.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!