- 14-åring mistet hele familien

Nå får han en gladnyhet etter å ha stilt opp i et spesielt antrekk under et tårevått intervju.

INVITASJON: Real Madrid skal ha invitert 14-åring til å trene med dem samtidig som klubben betaler for utdannelsen hans. Foto: Thomas COEX / AFP / NTB
INVITASJON: Real Madrid skal ha invitert 14-åring til å trene med dem samtidig som klubben betaler for utdannelsen hans. Foto: Thomas COEX / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Abdul Rahim Awhida (14) skal ha mistet begge foreldrene, to brødre og bestefar i jordskjelvet som rystet Marokko natt til lørdag 9. september.

Skjelvet hadde en styrke på 6.8 og marokkanske myndigheter melder at nærmere 3000 personer har mistet livet i skjelvet, og at mer enn 5500 er skadet.

Fem av de omkomne skal altså har vært i familien til Awhida, som i kjølvannet av den tragiske hendelsen ble intervjuet av Al Arabiya News.

14-åringen hadde blant annet på seg en Real Madrid-drakt, som han tørket tårer med underveis. Antrekket skal ha ført til en invitasjon fra den spanske storklubben.

For flere spanske medier, deriblant Josep Pedrerol i det spanske TV-programmet El Chiringuito TV, skriver at Real Madrid spurte om kontaktinfo til den unge gutten. Hovedstadsklubben skal nå ha invitert Awhida til å trene og bli en del av resten av ungdomsakademiet.

Real Madrid ønsker etter rapportene å integrere ham i klubben, samtidig som han skal studere. For som han selv sa i intervjuet som gikk verden rundt etter tragedien som traff Marokko:

- Jeg ønsker å fullføre studiene mine for å bli en lærer eller en lege.

Det skal ha vært farens drøm.

Awhida ble selv informert om Real Madrids invitasjon i ettertid. Han skal ha begynt å gråte av den positive meldingen.

- Takk Gud for Real Madrid. Da jeg hørte nyheten ble jeg glad. Jeg var litt sjokkert, var guttens reaksjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer