Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

14 for historisk Riiber

Jarl Magnus Riiber slo til igjen og var helt overlegen i kombinertrennet i Holmenkollen. Han defilerte hjem seieren.

BEST: Jarl Magnus Riiber viste igjen at han er verdens suverent best kombinertløper i Holmenkollen.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BEST: Jarl Magnus Riiber viste igjen at han er verdens suverent best kombinertløper i Holmenkollen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Han dro seg ned til 135,5 meter på hoppingen med lavere fart enn konkurrentene. Han hadde 41 sekunder ned til toeren Ryota Yamamoto før langrennet.

Det ble ikke spennende med tanke på seieren. Dermed vant Riiber sesongens siste renn. Konkurransene i Schonach er avlyst.

Riiber tok sin 14. vc-triumf denne vinteren. Han har herjet med konkurrentene så langt denne sesongen og hadde vunnet verdenscupen sammenlagt før helgens renn.

Det var ikke tilskuere på plass i bakken på grunn av koronavirus-situasjonen, men i langrennsløypa var det noen som heiet.

Riiber gikk på en sjelden miss i Lahti forrige helg. Da endte han på 10.-plassen etter et dårlig hopp. Dermed var han uten mulighet til å komme seg på seierspallen.

Hele Norges coronakart