Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

14 runder for mye for Kjell

10 000 meter var 14 runder for langt for Kjell Storelid i går. Men skøytekometen satser friskt på nye løp minst et år til.

Storelid gikk for gull under gårsdagens VM i Vikingskipet på Hamar, men havnet på en 11. plass sammenlagt. I dagens nettmøte fikk Dagbladleserne svar på hvorfor det gikk skeis.

- Det ble mye rot på 1 500 meter, og så var jeg veldig sliten på 10 000, sier Kjell Storelid.

I nærmere to timer svarte han Dagbladets lesere i dag.

- Det var gøy å være med på nettmøte. Her får jeg litt andre spørsmål enn hva jeg er vant med å få til vanlig, forteller Storelid. Selv er han en forholdsvis flittig Internett-bruker: - Det blir en del lesing av aviser - og så hender det jeg ser nyheter på TV2. Foreløpig er oppdateringene på nettet litt treige, men det blir vel bedre etterhvert.

I tillegg er nettet anvendelig for Storelid i skolesammenheng. Stord-gutten studerer elkraft og er snart ferdigutdannet ingeniør.

- Før var det sånn at jeg kom på skolen - for å finne ut at vi hadde fri. Nå kan jeg sjekke sånt før jeg drar avgårde, smiler han.

Les hele nettmøtet med Kjell Storelid:

MØTTE NETTET: Les svarene fra Storelids nettmøte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media