Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

14 runder for mye for Kjell

10 000 meter var 14 runder for langt for Kjell Storelid i går. Men skøytekometen satser friskt på nye løp minst et år til.


MØTTE NETTET: Les svarene fra Storelids nettmøte.

Storelid gikk for gull under gårsdagens VM i Vikingskipet på Hamar, men havnet på en 11. plass sammenlagt. I dagens nettmøte fikk Dagbladleserne svar på hvorfor det gikk skeis.

- Det ble mye rot på 1 500 meter, og så var jeg veldig sliten på 10 000, sier Kjell Storelid.

I nærmere to timer svarte han Dagbladets lesere i dag.

- Det var gøy å være med på nettmøte. Her får jeg litt andre spørsmål enn hva jeg er vant med å få til vanlig, forteller Storelid. Selv er han en forholdsvis flittig Internett-bruker: - Det blir en del lesing av aviser - og så hender det jeg ser nyheter på TV2. Foreløpig er oppdateringene på nettet litt treige, men det blir vel bedre etterhvert.

I tillegg er nettet anvendelig for Storelid i skolesammenheng. Stord-gutten studerer elkraft og er snart ferdigutdannet ingeniør.

- Før var det sånn at jeg kom på skolen - for å finne ut at vi hadde fri. Nå kan jeg sjekke sånt før jeg drar avgårde, smiler han.

Les hele nettmøtet med Kjell Storelid: alder Jeg fikk mine første skøyter som 4 åring og gikk min første konkurranse da jeg var 11 år.

Kjell Nett Nettfreak ? Jeg synest det er veldig greit å kunne lese aviser og se nyhetene når det paser meg. Og så bruker jeg E-mail mye i skole sammenheng.

Kjell Gratulerer !! Takk skal du ha Øystein du skulle aldri lagt opp.

Kjell Slektning Hei firmenning

Jeg må fobedre teknikken min, spesielt i svingene.

Kjell Hurtighet og stayeregenskap Det der med hurtigheten har du helt rett i jeg er håpløst treg og jo mer hurtighet jeg trener jo treger blir jeg ????? Stayeren tror jeg er min sterkeste side

Kjell Dårlig form? Jeg følte meg i veldig god form på Lørdagen, men ble unormalt sliten på 10000m. Det kan vel tyde på at det enda er litt å hente på formen.

Kjell Utendørs skøytebaner I dag er nivået så høyt og mesterskap blir avgjort av hundredeler så jeg synest løperene fortener å få konkurere under like forhold, det er umulig utendørs.

Kjell Heisann Hei Trude

Har ingen hjemmeside enda min E-mail adresse er kjell.storelid@jancomulti.com Send meg adressen din så kommer autograf i posten

Kjell Taktikk mot Dietrich Jeg tenkte jeg sulle gå et jevnt løp å så skulle jeg kline til ved ca halvgått løp for da pleier Frank å slite litt. Men i går var beia mine helt tomme.

Langeland skule Hei Eva

Takk skal du ha.Jeg håper det er neste Søndag.

Kjell TIL DEN STORE KJELL!!! 10000m OL 1994 Da jeg paserte Ritsma 10 runder før mål og kjente at det var bare å pøse på med krefter

Kjell VM Hei Susann

Takk skal du ha.Jeg er best fornøyd ned Lørdagen, Søndagen ble det litt mye rot på 1500 og så var jeg fryktelig slite på 10000 m.

Jeg går en sessong til og så bestemmer jeg meg da om jeg skal gå til 2002.

Kjell hei Hei Jarle

I går var det 14 runder for langt

Kjell Morn Hei

Jeg fikk mine første skøyter da jeg var 4 år og gikk mitt første løp når jeg var 11 år.

Jeg går 5000 og 10000 fordi jeg ikke kan gå 500 og 1000m, det ville jo vert mye mer behagelig

Kjell Vm 99 Hamar Hei Kristian

Det er umulig å beskrive,det må oppleves. Siste runden er faktisk ikke det verste for da er jeg jo snart ferdig.

KJell Kupper`n og Hjallis Hei Jostein

Ja selfølgelig

Kaldråstøylen va på plass men han hadde et tidlig fly heim te Sørstokjen.

Kjell 500 meter? Du ? Hei Jan

Ja

15.46...?

Kjell

Kjell

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media