14 stemmer er Liverpools helvete

Forskjellige scenarioer for avviklingen av Premier League vil være fokuset på fredagens møte. Voteringen som krever 14 stemmer for å skrote sesongen skal ikke være et tema.

LANGT FRAM: Engelske aviser sist søndag. Dødstallene stiger, og det advares mot at det vil bli verre før det blir bedre. Foto: Paul Ellis, AFP/NTBScanpix
LANGT FRAM: Engelske aviser sist søndag. Dødstallene stiger, og det advares mot at det vil bli verre før det blir bedre. Foto: Paul Ellis, AFP/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FOR EI UKE siden snakket man om en mulig avstemning der en majoritet på 14 av 20 klubber ville være nok til å skrote Premier League-sesongen 2019/2020. For Liverpool ville det vært en votering i helvete. Men man er ikke der, I hvert fall ikke ennå.

Når ligaen møter klubbene til enda et coronamøte fredag, vil alt handle om varianter som på en eller annen måte kan lande sesongen gjennom sommeren.

I PREMIER LEAGUE, som alle andre steder verden rundt, handler det om håp. Fordi det er det eneste vi har. Ingen kan per dato si hvordan coronaviruset vil smitte, spre seg og påvirke livene vi lever de neste ukene og månedene. Derfor kan heller ingen si når det blir fotball.

Inntil videre er Premier League satt på vent til 30. april.

På fredagens møte vil en ny dato lenger fram i tid mest sannsynlig bli satt.

SLIK SITUASJONEN ER per dato er Premier League villig til å strekke seg langt for om mulig å få gjenåpnet ligaen. Ingen pris er for dyr. En komprimert sesongavslutning over noen få uker for tomme på tribuner på nøytrale arenaer, hva så?

Det eneste som betyr noe er at ligaen blir ferdigspilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer