Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

14 tjener over én million på fotballprat

Sjekk hva fotballpraterne tjener.

 DELTE VM-STUDIO:  Fotballpraterene i NRK og TV 2 delte VM-studio på Kontraskjæret i Oslo i sommer.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
DELTE VM-STUDIO: Fotballpraterene i NRK og TV 2 delte VM-studio på Kontraskjæret i Oslo i sommer. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alle som har interesse av fotball har en mening om dem. De engasjerer, provoserer og gleder.

Journalistene, ekspertene og synserne som er tett på fotballspillerne i Norge og utlandet. De hyller, kritiserer og graver for å spa fram siste nytt om spillerne og lag.

Og får lønn for strevet.

Ifølge skattelistene for 2013 er det fjorten stykker som tjener over en million for de verbale scoringene og offsidene de slenger rundt seg.

Øverst av fotballpraterne kroner NRKs Karl-Petter Løken, foran kollegaene Jan Åge Fjørtoft (Viasat) og Petter Myhre (TV 2).

C More tok over Tippeliga-rettighetene etter TV 2, og ekspertene som valgte å bli med på storsatsingen, får god lønn. Både Steffen Iversen, Lars Tjærnås ( skriver også for Aftenposten), Kenneth Fredheim og Jon Børrestad står loggført med over en million i nettoinntekt i 2013.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!