Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

140 jubelreiser til England

FOTBALLØYA (Dagbladet): Litt misfornøyd med julepresangene? Her får du en alle tiders mulighet til å forbli i julehumør til langt utpå nyåret: Nissen på Hamar har bestemt seg for å gi bort 140 superweekender i sitt jubileumsår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gratulerer med dagen, sier vi. 13. mars fyller Norsk Tipping 50 år, og sammen med Dagbladet og TV2 har man tatt på seg de aller største spanderbuksene.

For deg betyr det:

140 supre jubileumsturer til fotballelskernes paradis - England.

Gigantsuksess

- Dette er da voldsomt, produksjef i Norsk Tipping, Asbjørn Nilsen?

- Joda, det er en flott jubileumsgave. Superweekendene har vært en gigantsuksess - og vi ønsker å fortsette med å gi tipperne denne muligheten til fotball-luksus.

- Uke 11 - den uka Norsk Tipping fyller 50 - skjer det noe spesielt.

- Den spilleomgangen gir vi bort 50 reiser til England, sier en fornøyd produkt- sjef.

Start lørdag

Nå lurer du sikkert på når denne herligheten starter. Vi skal ikke holde deg på pinebenken lenger:

Allerede 10. januar er vi i gang. Etter den runden trekkes de ti første vinnerne.

- Som skal til hvilken by, Nilsen?

- Den første turen er nok rosinen i pølsa: Vi (50 vinnere) reiser fredag 27. februar til London og skal bo på det nye hotellet på Stamford Bridge.

- Men vi skal vel se flere lag enn Chelsea?

- Selvsagt. Vi åpner med storkampen Chelsea- Manchester United tidlig (kl. 11.15) lørdag 28. februar og seinere på dagen (kl. 15.00) ser vi oppgjøret Crystal Palace- Coventry, sier Nilsen.

Blir i London

- Søndag 1. mars (kl. 16.00) skal vi til White Hart Lane og se Tottenham- Bolton, før vi avslutter mandag 2. mars (kl. 20.00) med West Ham- Arsenal. Og setter kursen til Norge igjen tirsdag.

- Med andre ord, vi blir i verdens nest flotteste by hele perioden?

- Det gjør vi. Og selvfølgelig blir det muligheter for å se andre sider av London. Ikke bare fotball. Selv om det er det viktigste, sier Asbjørn Nilsen.

Og minner om reglene for å være med i trekningen av de 140 jubileumsreisene: Du må ha minst 10 rette på tippekupongen din.

FOTNOTE: Vi har to nye jubileumsturer seinere i vinter: 27.- 31. mars og 17.- 21. april. Programmet for disse reisene er ikke bestemt.

PS! Vinnerne av jubileumsreisene blir offentliggjort i Dagbladet og TV2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!