1418 minutter uten scoring

KOLSÅS (Dagbladet): Til sammen har Ole Gunnar Solskjær og Tore André Flo spilt 1418 minutter - nesten et døgn - siden forrige spillemål på landslaget. I dag håper de å få slutt på tørketida. - Jeg kunne tenkt meg et landslagsmål igjen, sier Flo til Dagbladet.

Foran Armenia-kampen i ettermiddag har Solskjær scoret 14 mål på 34 landskamper. Flo står med 21 på 51. Men det er lenge siden de sist jublet for egne spillemål. Ser vi bort fra Solskjærs straffemål mot Slovakia 27. mai, må vi helt tilbake til 9. oktober i Riga. I 2-1-kampen mot Latvia i fjor høst scoret både Solskjær og Flo. For Chelsea-spissen er det 739 landslagsminutter siden. Solskjær har ventet i 679 minutter.
- Marginene har ikke vært med meg. I EM-kampen mot Spania (1-0) hadde jeg to sjanser, men var uheldig. Også mot Belgia (0-2) kunne jeg scoret, sier United-yndlingen.

- Jeg kunne tenkt meg et landslagsmål igjen, innrømmer Flo foran dagens kamp.

Revansjesugne

Etter gårsdagens trening å dømme ser det ut som om de endelig skal få sjansen sammen på topp i en 4-4-2-formasjon.
- Det så vel litt sånn ut på treninga. Å spille sammen med Solskjær ser jeg på som veldig spennende. Det er det vi er vant til fra klubbene våre, sier Flo.

Både Solskjær og Flo stiller revansjesugne på Ullevaal-graset i dag. Den negative trenden skal snus. Dessuten er begge hissige på å vise at 4-4-2 og et spisspar bestående av de to er noe å satse på i framtida.

- Jeg håper vi starter den nye VM-kvalifiseringen med målfest, sier Solskjær. Flo vil gjerne vise seg fra en bedre side enn under EM-sluttspillet.

- Jeg har følt meg pigg og fin i det siste, sier Flo.
- Er du i bedre form enn under EM?

- Jeg er i hvert fall lettere til sinns.