Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

15 år gamle Zymer klar for Salzburg

Klubbene enige om overgangssum.

SLÅR FØLGE: Som det tredje norske fotballtalentet på kort tid, går Sandnes Ulfs Zymer Bytyqi (15) til østerrikske Salzburg. Valon Berisha (t.h) ble klar for den østerrikske klubben i forrige uke. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
SLÅR FØLGE: Som det tredje norske fotballtalentet på kort tid, går Sandnes Ulfs Zymer Bytyqi (15) til østerrikske Salzburg. Valon Berisha (t.h) ble klar for den østerrikske klubben i forrige uke. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Som det tredje norske fotballtalentet på kort tid, går Sandnes Ulfs Zymer Bytyqi (15) til østerrikske Salzburg. Klubbene ble fredag enige om en overgang.

Bytyqi, som fyller 16 år i september, slår følge med Valon Berisha og Håvard Nielsen til Østerrike. De to 19-åringene skrev under for Salzburg forrige uke.

- Klubbene har sammen kommet fram til en løsning som ivaretar spillerens behov ved en overgang til Østerrike. Overgangssummen holdes mellom partene, skriver Sandnes Ulf på sitt nettsted.

Fortsatt gjenstår forhandling om Bytyqis personlige betingelser før kontrakten kan underskrives. Han var tidligere i uken i Salzburg for å se på forholdene i klubben. Han ytret da at han «likte det han fikk høre» fra direktørene i klubben.

28. mai i år ble midtbanespilleren tidenes yngste spiller i eliteserien da han kom inn mot Haugesund. Han har fått fire innhopp i eliteserien i år og er fast på landslagene for G15 og G16.

- For Sandnes Ulf vil dette bli en overgang vi er meget stolte over. Vi håper Zymer nå kan ta nye steg på fotballstigen, og han vil selvsagt alltid være velkommen tilbake til Sandnes Ulf en gang i fremtiden, heter det i uttalelsen fra klubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media