Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

15-åring får teste seg mot Hilde på samling

Ny hopptrener tar med tenåringer.

AUDITON I MIDTSTUBAKKEN: Hopplandslagets nye trener Alexander Stöckl (t.v.) og assistenttrener  Marius Brevig  vil se både gammelt og ungt. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .
AUDITON I MIDTSTUBAKKEN: Hopplandslagets nye trener Alexander Stöckl (t.v.) og assistenttrener Marius Brevig vil se både gammelt og ungt. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix . Vis mer

Hopplandslagets nye sjefstrener Alexander Stöckl tar med Mats Berggaard (15) og Daniel André Tande (17) på årets første treningssamling i Midtstubakken.

Østerrikske Stöckl tar med de to juniorene i tillegg til fjorårssesongens hoppere på verdenscuplaget og kontinentalcuplaget.

Samlingen pågår fra onsdag til fredag denne uka.

- Vi skal gjennomføre to hoppøkter onsdag, torsdag og fredag i tillegg til møter og fysisk trening. Målsettingen er å videreføre ny metode for fysisk trening, samt å fortsette audition i bakken, sier assistenttrener på hopplandslaget, Magnus Brevig.

Stöckl skal etter planen ta ut seks til åtte hoppere til verdenscuplaget etter sommerhoppuka i midten av juni.

(NTB)

TESTER: Tom Hilde er blant topphopperne som måles mot en 15-åring: Foto: Primoz Lovric / Scanpix
TESTER: Tom Hilde er blant topphopperne som måles mot en 15-åring: Foto: Primoz Lovric / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media