15-åring slår trolig følge med Berisha og Nielsen

Zymer Bytyqi flyr til Østerrike i dag.

BLIR TROLIG LAGKAMERATER: Zymber Bytyqi blir trolig lagkamerat med Valon Berisha i Red Bull Salzburg. Her hilser de på hverandre etter gårsdagens møte mellom Viking og Sandnes Ulf. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
BLIR TROLIG LAGKAMERATER: Zymber Bytyqi blir trolig lagkamerat med Valon Berisha i Red Bull Salzburg. Her hilser de på hverandre etter gårsdagens møte mellom Viking og Sandnes Ulf. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zymer Bytyqi slår trolig følge med Valon Berisha og Håvard Nielsen til Red Bull Salzburg, skriver Rogalands Avis.

Den østerrikske klubben var på Viking Stadion i går da Sandnes Ulf ble banket hele 5-0 av Viking, sammen med Bytyqi-agent Jim Solbakken.

Til Østerrike i dag I dag setter 15-åringen, som i mai ble tidenes yngste Tippeliga-spiller, seg på Salzburgs privatfly sammen med Berisha og Nielsen for å se på forholdene i klubben.

- Vi holder på med dette akkurat nå. Det som mest sannsynlig skjer er at Zymer setter seg på flyet til Østerrike mandag morgen for å kikke på forholdene der nede. Det kommer litt an på hva vi blir enige om, men det er slik det ligger an nå, sier daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, til Rogalands Avis.

Espedal sier videre at dersom overgangen går gjennom, vil Sandnes Ulf få betalt i en pakkeløsning.

- Vi har sagt at vi ikke ønsker å stille oss i veien for en overgang, men som klubb ønsker vi også å få igjen for at vi har bidratt til spillerens utvikling, og gitt ham sjansen i Tippeligaen, sier Espedal.

Vil ha Veton også Red Bull Salzburg så også på lillebror Berisha, Veton, i gårsdagens kamp. Rogalands Avis skrev i går at klubben ønsket å hente også Veton Berisha til alpebyen. Overfor TV2 utelukket ikke 18-åringen en overgang, men understreket at han ikke hadde det travelt med å komme seg vekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer