Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

15-åring slår trolig følge med Berisha og Nielsen

Zymer Bytyqi flyr til Østerrike i dag.

BLIR TROLIG LAGKAMERATER: Zymber Bytyqi blir trolig lagkamerat med Valon Berisha i Red Bull Salzburg. Her hilser de på hverandre etter gårsdagens møte mellom Viking og Sandnes Ulf. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
BLIR TROLIG LAGKAMERATER: Zymber Bytyqi blir trolig lagkamerat med Valon Berisha i Red Bull Salzburg. Her hilser de på hverandre etter gårsdagens møte mellom Viking og Sandnes Ulf. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Zymer Bytyqi slår trolig følge med Valon Berisha og Håvard Nielsen til Red Bull Salzburg, skriver Rogalands Avis.

Den østerrikske klubben var på Viking Stadion i går da Sandnes Ulf ble banket hele 5-0 av Viking, sammen med Bytyqi-agent Jim Solbakken.

Til Østerrike i dag I dag setter 15-åringen, som i mai ble tidenes yngste Tippeliga-spiller, seg på Salzburgs privatfly sammen med Berisha og Nielsen for å se på forholdene i klubben.

- Vi holder på med dette akkurat nå. Det som mest sannsynlig skjer er at Zymer setter seg på flyet til Østerrike mandag morgen for å kikke på forholdene der nede. Det kommer litt an på hva vi blir enige om, men det er slik det ligger an nå, sier daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, til Rogalands Avis.

Espedal sier videre at dersom overgangen går gjennom, vil Sandnes Ulf få betalt i en pakkeløsning.

- Vi har sagt at vi ikke ønsker å stille oss i veien for en overgang, men som klubb ønsker vi også å få igjen for at vi har bidratt til spillerens utvikling, og gitt ham sjansen i Tippeligaen, sier Espedal.

Vil ha Veton også Red Bull Salzburg så også på lillebror Berisha, Veton, i gårsdagens kamp. Rogalands Avis skrev i går at klubben ønsket å hente også Veton Berisha til alpebyen. Overfor TV2 utelukket ikke 18-åringen en overgang, men understreket at han ikke hadde det travelt med å komme seg vekk.

Viking-kaptein Indridi Sigurdsson håper imidlertid yngstebror Berisha - som scoret sitt tredje mål på like mange kamper i går - blir i Stavanger.

- Hør her, nå har storebror dratt, da er det litt tidlig for Veton å dra også - de har godt av å splittes litt, sa en lattermild Sigurdsson til TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media