15 kjappe med Drillo

VALLE (Dagbladet): Drillo er for alvor innhentet av hverdagen i Tippeligaens utrivelige ende. I går ledet han sin andre Vålerenga-trening, og tok seg etterpå tid til å svare på 15 spørsmål fra Dagbladet om nedrykk, forventningene og helgas kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om hvem som er sjef på Vålerengas treningsfelt når Drillo er til stede. Trener Lars Tjærnås var i går degradert til offside-dommer og motivator for spillerne. Mens Olsen tok seg av coachingen.

- Hva er det du har lært gutta så langt? - Jeg har lagt hovedvekten på organiseringen av fireren bak. Det viktigste er å redusere antall baklengsmål. Men samtidig får 6-7 mann god offensiv trening i forsøkende på å spille seg gjennom forsvaret.

- Og hvordan er inntrykket av Vålerenga så langt? - Jeg har vel ikke noe klart inntrykk etter to treninger. I dag synes jeg vi hadde en bra økt, og jeg begynner så smått å snakke med enkeltspillere om spillemåter.

- Blir det 4-5-1 ut sesongen? - Det vet jeg ikke. 4-3-3 eller 4-5-1 er snakk om nyanseforskjeller i Vålerenga. Men vi spiller i hvert fall med fire bak, smiler Drillo.

- Merker du et mentalt løft blant spillerne etter din inntreden? - Det vet jeg ikke. Men jeg har ikke merket noen nedrykksstemning. Det er bra optimisme blant gutta. Og nå håper jeg å få inn litt realisme i spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer